AKO VOLITE SLATKE MAFINE, OVE SLANE ĆETE OBOŽAVATI Pojedu se u jednom zalogaju!

Ivana Pavlović

09:00

Sezonski recepti 0

Svaki zalogaj je gurmanski raj, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

mafini
Shutterstock

Potrebno je

  • 4 jajeta 
  • 100 ml kefira 
  • 3 kašike pavlake 
  • 100 g brašna 
  • 1 kašičica praška za pecivo 
  • 1/2 kašičice soli 

Za punjenje:

  • 4 kuvana jajeta 
  • mladi luk

Priprema: 
Jaja umutite s kefirom i pavlakom. Zatim dodajte brašno s praškom za pecivo i posolite. Sve sjedinite, pa dodajte rendana kuvana jaja i seckani mladi luk. Dobro promešajte i sipajte u nauljeni kalup za mafine. Pecite na 180 stepeni oko 20-25 minuta.

 

Možda vas zanima:

italijanski gulaš

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta

19:00

24 novembar, 2024

Sezonski recepti

Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.

Tagovi:

Komentari (0)

Loading