DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SOS ZA PILETINU Daće na aromi i šmeku, a svi će vam tražiti recept
Dodajte ovaj sastojak u sos za piletinu i osetite ogromnu razliku u ukusu.
Suvo belo vino
Dodajte suvo belo vino u sos za piletinu, i primetićete koliko utiče na aromu i ukus.
Po šoljici umaka dovoljno je nekoliko kašika. Dinstajte da sagorite alkohol, pa probajte.
Dodajte začine po potrebi, jer ako dodate pre alkohola, sos može na prvi pogled da bude bezukusan, pa ćete biti u iskušenju da posegnete za solju i biberom.
Znači, prvo dodajte alkoholno piće, jer će to da popravi ukus, čineći sos dinamičnijim i biće mu potrebno manje začina.
MEKANA POGAČA Ovakvu do sada niste jeli, a najbolja je topla uz dodatak kiselog mleka
Najbolje je služite vruću uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze po starom bosanskom receptu
Savršena za sve svečane prilike, pravićete stalno.
SLASNI PODVARAK SA MESOM Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
PUNJENE KRMENADLE Gurmanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Ukusne i drugačije, za gurmane i one izbirljive.
Komentari (0)