PROLEĆNI NAMAZ Jagode i lešnik u savršenom spoju, prste da poližete
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom desertu, oduševićete se ukusom.
Potrebno je
- 200 g lešnika
- 60 g šećera
- 70 g jagoda
- 1 kašika limunovog soka
Priprema
Lešnike usitnite u blenderu, sve dok ne dobijete pastu pa dodajte jagode i šećer. Ponovo izblendajte pa sipajte limunov sok. Ponovo izblendajte. Sipajte namaz u teglu pa je zatvorite. Čuvajte u frižideru. Prijatno!
PAŠTICADA PONOS DALMACIJE Sočna rapsodija od mesa koja budi sva čula
Specijalitet savršen za svečane prilike i slavsku trpezu.
UMESITE DOMAĆI HLEB Savršen za doručak, a biće ukusan i za večeru
Mekan kao duša, nestaće sa stola odmah.
PICA Italijanski specijalitet savršen za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Sočan klasik italijanske kuhinje dugo će vas držati sitim, nema ko će ostati na jednom parčetu.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
Komentari (0)