KAKO SE PRAVILNO PRAVI SNEG OD BELANACA? Deluje jednostavno a to je osnova kolača ili torte
Recepti uglavnom počnu sa rečenicom poput "umutite sneg od belanaca".
Ali za početnike i one kojima to ne uspeva, pročitajte savete koji slede u nastavku.
1. Sastojke stavljajte u čistu i potpuno suvu posudu
2. Odvojite potpuno žumanca od belanca, da ne ostane ni mrvica žumanca
3. Krenite da mutite manjom brzinom, pa je postepeno pojačavajte
4. U toku mućenja okrećite posudu u krug, da bi sneg bio vazdušast
5. Ako belanca ne klize kada činiju nagnete na stranu, dobro su umućena.
6. Odmah u sneg od belanaca dodajte ostale sastojke, da ne bi splasnuo.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)