DODAJTE OVO KADA PRŽITE KROMPIR Proveren trik kako da ispadne sočan i slasan
Dodajte ovaj sastojak kada pržite krompir, i iznnadićete se razlikom u ukusu.
Krompir se često koristi u pripremi mnogih jela, pritom ne košta mnogo i ima ga tokom cele godine.
Bilo da pravite krompir salatu ili musaku, odlično se slaže sa mesom ili ribom, možete da ga pržite, kuvate.
Iako deluje jednostavno da se napravi prženi krompir, samo isečete i pržite u tiganju, na zagrejanom ulju.
Da bi ukus bio fenomenalan, najbolje mu dodajte ovaj sastojak.
Pomešajte ulje i puter kada pržite krompir, dodaće na ukusu.
Ako nemate puter, možete umesto njega da koristite mast.
Na ovaj način će da bude hrskaviji i dobije zlatnu koricu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)