DODAJTE OVO KADA PRŽITE KROMPIR Proveren trik kako da ispadne sočan i slasan
Dodajte ovaj sastojak kada pržite krompir, i iznnadićete se razlikom u ukusu.
Krompir se često koristi u pripremi mnogih jela, pritom ne košta mnogo i ima ga tokom cele godine.
Bilo da pravite krompir salatu ili musaku, odlično se slaže sa mesom ili ribom, možete da ga pržite, kuvate.
Iako deluje jednostavno da se napravi prženi krompir, samo isečete i pržite u tiganju, na zagrejanom ulju.
Da bi ukus bio fenomenalan, najbolje mu dodajte ovaj sastojak.
Pomešajte ulje i puter kada pržite krompir, dodaće na ukusu.
Ako nemate puter, možete umesto njega da koristite mast.
Na ovaj način će da bude hrskaviji i dobije zlatnu koricu.
SPASITE PREVIŠE LJUTO JELO Nemojte da bacate već dodajte ovu namirnicu, odmah će da ublaži ukus
Ako ste ubacili previše čilija pa je jelo ispalo ljuto, primenite ovaj koristan trik.
BRUSKETI SA PEČURKAMA Slasni zalogajčići nestaće sa stola odmah, a imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Sočni i aromatični, idealni za slavsku trpezu.
ČOKOLADNA TORTA Poslastica koja popravlja dan u trenu, po receptu čuvene Marte Stjuart
Neodoljiva čokoladna torta objavljena u časopisu Martha Stewart living, za prave sladokusce.
TIRAMISU SA BUNDEVOM Jesenji specijalitet sa kafom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, uzećete parče više
Čuveni italijanski desert u savršenom spoju sa bundevom, kraljicom sezone.
STARINSKA TORTA SA ORASIMA Zaboravljeni slatkiš iz bakine sveske recepata, sa sočnim korama i slatkim filom
Fenomenalna poslastica pogodna za sve svečane događaje i slavsku trpezu.
Komentari (0)