KLJUČNI SASTOJCI ZA UKUSNE KROFNE Dodajte ovo i biće vazdušaste, mekane i slasne
Primenite ovih nekoliko saveta iskusnih domaćica i krofne će biti mekane kao duša.
Dodajte i prašak za pecivo
Uz kvasac dodajte i pola kesice praška za pecivo. Izbećićete da se pojave rupice u krofnama.
Rakija
Dodajte kašičicu rakiju i krofne neće da upiju masnoću.
Nemojte da pretrpavate tiganj
Pazite da ne pretrpavate količinom jer se neće dobro ispeći, a i biće masne.
Koristite tople sastojke
Brašno pre mešenja zagrejte oko 3 minuta, u rerni na 20 stepeni.
MEKANA POGAČA Ovakvu do sada niste jeli, a najbolja je topla uz dodatak kiselog mleka
Najbolje je služite vruću uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze po starom bosanskom receptu
Savršena za sve svečane prilike, pravićete stalno.
SLASNI PODVARAK SA MESOM Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
PUNJENE KRMENADLE Gurmanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Ukusne i drugačije, za gurmane i one izbirljive.
Komentari (0)