EGZOTIČNI KREM OD LIMUNA Probudiće sva čula, a osvežava u sekundi
Dodajte omiljenoj poslastici ili desertu.
Potrebno je
- 2 jaja
- 1/3 šolje šećera
- 1 limun (korica)
- 1/3 šolje limunovog soka
- 6 kašika putera sobne temperature
Priprema:
Operite limun u vodi sa sodom bikarbonom. Onda mu izrendajte koru, pa je pomešajte sa šećerom. Jaja umutite sa limunovim sokom. U šerpu sipajte smesu pa kuvajte na srednjoj temperaturi, uz neprestano mešanje, dok ne krene da se zgušnjava. Sklonite sa vatre pa procedite kroz cediljku. Pustite da se prohladi 10 minuta. Umešajte puter seckan na kockice, pa blenderom sjedinite u kompaktnu, glatku smesu. Krem sipajte u teglu i ostavite nekoliko sati u frižideru.
NEODOLJIVE ČOKOLADNE GALETE Tajna je u jednom sastojku koji se dodaje u testo, a totalno daje šmek
Najbolje služite tople i prelivene kremom od vanile.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
Komentari (0)