AKO DODATE SO PRERANO U TESTENINU BIĆE GNJECAVA Profesionalni kuvar otkrio pravo vreme
Nije svejedno kada ćete da dodate so u testeninu, od toga zavisi da li će pasta da bude ukusna ili gnjecava.
Neki tvrde da se so dodaje na samom početku kuvanja, u hladnu vodu, drugi smatraju da treba čim voda proključa, treći u napola gotovu pastu.
Ima onih koji smatraju da testeninu ne treba soliti.
Profesionalni kuvar otkrio je odgovor na ovo pitanje.
On smatra da je pravo vreme, kad voda proključa, neposredno pre dodavanja testenine. Tvrdi da, ako prerano dodate testeninu, dok je voda mlaka ili hladna, usporićete proces ključanja. Ako je prekasno dodate, jelo će da bude neslano.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)