AKO DODATE SO PRERANO U TESTENINU BIĆE GNJECAVA Profesionalni kuvar otkrio pravo vreme
Nije svejedno kada ćete da dodate so u testeninu, od toga zavisi da li će pasta da bude ukusna ili gnjecava.
Neki tvrde da se so dodaje na samom početku kuvanja, u hladnu vodu, drugi smatraju da treba čim voda proključa, treći u napola gotovu pastu.
Ima onih koji smatraju da testeninu ne treba soliti.
Profesionalni kuvar otkrio je odgovor na ovo pitanje.
On smatra da je pravo vreme, kad voda proključa, neposredno pre dodavanja testenine. Tvrdi da, ako prerano dodate testeninu, dok je voda mlaka ili hladna, usporićete proces ključanja. Ako je prekasno dodate, jelo će da bude neslano.
POTAŽ OD GRAŠKA ZA ONE IZBIRLJIVE Sočno jelo koje greje dušu i telo
Fenomenalan potaž raspametiće i one izbirljive.
ŠPANSKA PITA Slasno predjelo sa šunkom, krastavcima i kačkavaljem, poćiće vam voda na usta
Sočno predjelo oboriće s nogu i one izbirljive.
TRIKOVI ZA NAJBOLJU TESTENINU Biće ukusna i slasna, a pasta nikad bolja
Trikovi iskusnih domaćica za najbolju testeninu.
MEKANA POGAČA Ovakvu do sada niste jeli, a najbolja je topla uz dodatak kiselog mleka
Najbolje je služite vruću uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
Komentari (0)