AKO DODATE SO PRERANO U TESTENINU BIĆE GNJECAVA Profesionalni kuvar otkrio pravo vreme
Nije svejedno kada ćete da dodate so u testeninu, od toga zavisi da li će pasta da bude ukusna ili gnjecava.
Neki tvrde da se so dodaje na samom početku kuvanja, u hladnu vodu, drugi smatraju da treba čim voda proključa, treći u napola gotovu pastu.
Ima onih koji smatraju da testeninu ne treba soliti.
Profesionalni kuvar otkrio je odgovor na ovo pitanje.
On smatra da je pravo vreme, kad voda proključa, neposredno pre dodavanja testenine. Tvrdi da, ako prerano dodate testeninu, dok je voda mlaka ili hladna, usporićete proces ključanja. Ako je prekasno dodate, jelo će da bude neslano.
ŠTRUDLA SA MAKOM I VIŠNJAMA Poslastica posna na vodi mekana kao duša, a ukusa koji priča priče
Fenomanalna poslastica odlično se slaže sa šoljom čaja.
MAFINI SA BUNDEVOM Brzo gotovi, a svaki zalogaj je raj za nepca, ovakve do sada niste jeli
Sočni zalogajčići u super spoju sa bundevom, prste da poližete.
OČISTITE SUDOPERU ZA TREN OKA Sijaće se kao nova, a treba vam samo 1 namirnica, a nije soda bikarbona
Namirnica koju ima svaka domaćica izglancaće sudoperu začas.
SUPA OD PEČURAKA PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Mirisna i ukusna, popraviće vam dan u trenu
Recept čuvenog kuvara za predjelo koje oduševljava od prvog zalogaja.
OSVEŽAVAJUĆI POTAŽ OD POVRĆA Aromatičan i ukusan, a krepi organizam u trenu
Sočan spoj šargarepe, tikvica i jabuke oduševiće i one izbirljive.
Komentari (0)