ŠPAGETE OD TIKVICA Ukusne i dijetalne, a ne morate da brojite kalorije
Ako volite špagete, ove ćete obožavati.
![špagete od tikvica](/data/images/2024-07-11/93732_shutterstock-1055117249_f.jpg?timestamp=1720735200)
Potrebno je
- tikvice
- krem sir
- limun
- so
- biber
- maslinovo ulje
- čeri paradajz
- beli luk
Priprema
Tikvice operite pa im odrežite krajeve. Od njih napravite špagete uz pomoć mašinice za rezanje. U šerpi zagrejte malo maslinovog ulja pa dodajte sitno sečen beli luk. Kad zamiriše dodajte sir i limunov sok. Posolite i pobiberite. Dodajte špagete od tikvica i kuvajte oko 3 minuta, da mekšaju ali ostanu hrskave. Na kraju, dekorišite čeri paradajzom. Bon appetit!
Možda vas zanima:
![špagete milion dolara](/data/images/2024-07-24/95215_shutterstock-1597054219_f.jpg)
ŠPAGETE MILION DOLARA Internet senzacija koja je oduševila milione, a uspeva svima
Sočna zapečena testenina oduševiće i one izbirljive.
![špagete sa šunkom i sirom](/data/images/2024-07-22/94977_shutterstock-774039088_f.jpg)
ŠPAGETE SA ŠUNKOM I SIROM Jeftino jelo skupog ukusa koja pomera granice dobrog ukusa
Fenomenalno jelo za sve prilike koje uspeva svima, najbolje stavite odmah duplu meru.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)