KOJU VRSTU JABUKA DA IZABERETE? Nije isto da li pravite kompot ili pitu, ovo će vas iznenaditi
Zavisno od poslastice ili deserta koju pravite, nije isto da li ćete da izaberete Zlatni delišes ili Greni Smit.

Greni Smit je najbolji izbor ako pravite savijače ili pečete kolače.
Braeburn nema previše soka pa takođe može da se koristi za savijače.
Ako kuvate jabuke za umak ili kompot bolje je da birate mekše jabuke koje su nežnije teksture.
Važno je da ih pre kuvanja iseckate sitno ili izrendate, na taj način će brže da se kuvaju i lakše raspadnu.
Takođe, ako kuvate možete da koristite različite vrste jabuka za dobijanje bogatijeg ukusa.

PITA SA KOLENICOM Slasna i zasitna, za gurmane i one izbirljive
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

GABON TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Raskošna poslastica oduševiće goste
Savršena za svaku svečanost.

TAKOSI SA SEITANOM Savršena zamena za meso u danima posta, bićete oduševljeni ukusom
Zasitno jelo osvojiće vas od prvog zalogaja.

SLANA BULGUR SALATA Gotova za 2 minuta, a puna vitamina
Dodajte kao prilog uz jelo od povrća ili mesa.

JAFA TORTA Poslastica sa pomorandžom za sve svečane prilike, prste da poližete
Raskošna i kremasta, nema ko vam neće tražiti recept.
Komentari (0)