KOJU VRSTU JABUKA DA IZABERETE? Nije isto da li pravite kompot ili pitu, ovo će vas iznenaditi
Zavisno od poslastice ili deserta koju pravite, nije isto da li ćete da izaberete Zlatni delišes ili Greni Smit.
![domaći sladoled od malina](/data/images/2024-07-18/94526_shutterstock-2463538241_f.jpg?timestamp=1721253600)
Greni Smit je najbolji izbor ako pravite savijače ili pečete kolače.
Braeburn nema previše soka pa takođe može da se koristi za savijače.
Ako kuvate jabuke za umak ili kompot bolje je da birate mekše jabuke koje su nežnije teksture.
Važno je da ih pre kuvanja iseckate sitno ili izrendate, na taj način će brže da se kuvaju i lakše raspadnu.
Takođe, ako kuvate možete da koristite različite vrste jabuka za dobijanje bogatijeg ukusa.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)