KOJU VRSTU JABUKA DA IZABERETE? Nije isto da li pravite kompot ili pitu, ovo će vas iznenaditi
Zavisno od poslastice ili deserta koju pravite, nije isto da li ćete da izaberete Zlatni delišes ili Greni Smit.
Greni Smit je najbolji izbor ako pravite savijače ili pečete kolače.
Braeburn nema previše soka pa takođe može da se koristi za savijače.
Ako kuvate jabuke za umak ili kompot bolje je da birate mekše jabuke koje su nežnije teksture.
Važno je da ih pre kuvanja iseckate sitno ili izrendate, na taj način će brže da se kuvaju i lakše raspadnu.
Takođe, ako kuvate možete da koristite različite vrste jabuka za dobijanje bogatijeg ukusa.
Možda vas zanima:
DOMAĆI SLADOLED OD MALINA Rapsodija ukusa koja se pamti, za pravo letnje osveženje
Rashladiće vas i osvežiti u trenu.
DOMAĆI SLADOLED OD MALINA Ukusniji i zdraviji od kupovnog, a grčki jogurt mu daje posebnu draž
Pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
SLADOLED OD LAVANDE MILUJE NEPCA I dupla mera će biti ništa
Nema ko vam neće tražiti recept.
DOMAĆI SLADOLED OD JAGODA Svi ga vole, a treba vam samo 3 sastojka
Kremast i ukusan, pravićete stalno.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)