DOMAĆI MLADI SIR Pravi se od 5 sastojaka, a zdraviji i bolji od kupovnog, ovakav do sada niste jeli
Zdraviji i ukusniji od kupovnog, pravićete stalno.
Potrebno je
- 1 l mleka
- 1 kašičica soli
- 20 g putera
- 6 kašika kukuruznog skroba
- 200 g kačkavalja
Priprema:
U šerpu sipajte mleko, so i kukuruzni skrob, sve izmešajte da ne ostanu grudvice, i zagrejte na umerenoj vatri, uz neprestano mešanje. Pre vrenja, umešajte puter. Dodajte rendani kačkavalj pa mešajte sve vreme, dok ne provri. Zatim kuvajte još pola minuta. Kada smesa postane gusta kao za puding prespite je u silkonski kalup i ostavite sir preko noći u frižideru. Izvadite sir sutradan i secite na parčiće.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)