POSNA PAŠTETA OD MASLINA i LUKA Aromatična i pikantna, a gotova za 10 minuta
Aromatični namaz idealan za dane posta, pravićete stalno.
Potrebno je
- 250 g indijskog oraha
- sok od pola limuna
- 2 čena belog luka
- 2 mlada luka
- 5-6 maslina
- 125 ml vode
- 2 kašičice soli
Priprema:
Sirov i neslan indijski orah stavite u blender. Dodajte beli luk, seckan mladi luk, masline, limunov sok i vodu. Zatim posolite. Izblendajte dok ne dobijete paštetu. Možete da mažete na hleb ili dodate kao prilog posnom jelu.
DODAJTE OVO U PASULJ I RECITE ZBOGOM NADUTOSTI Jednostavan trik koji svaki put uspe
Ako i vas muli problem nadutosti stomaka kada jedete pasulj, primenite ovaj koristan savet.
POTAŽ OD ŠAMPINJONA Kremasto predjelo koje se pravi lako, a zamirisaće cela kuća
Slasan i sočan spoj sa pečurkama pravi je raj za nepca, sipaćete tanjir više.
DODAJTE OVO U MLEVENO MESO Namirnica koja ne košta ni dinara, a ćufte će biti nikad lepše
Fenomenalan trik za sočne ćufte koji vas neće koštati ni dinara.
POSNI TIRAMISU Italijanski desert koji ni malo ne zaostaje za originalom, a savršeno se slaže sa šoljicom kafe
Fenomenalan desert možete da pravite i kada je post.
ŠTRUDLA SA MAKOM Mirisna poslastica za savršen početak dana, a mekana kao duša
Sočna štrudla po receptu bez mane.
Komentari (0)