POSNA PAŠTETA OD MASLINA i LUKA Aromatična i pikantna, a gotova za 10 minuta
Aromatični namaz idealan za dane posta, pravićete stalno.
Potrebno je
- 250 g indijskog oraha
- sok od pola limuna
- 2 čena belog luka
- 2 mlada luka
- 5-6 maslina
- 125 ml vode
- 2 kašičice soli
Priprema:
Sirov i neslan indijski orah stavite u blender. Dodajte beli luk, seckan mladi luk, masline, limunov sok i vodu. Zatim posolite. Izblendajte dok ne dobijete paštetu. Možete da mažete na hleb ili dodate kao prilog posnom jelu.
Možda vas zanima:
ZDRAVA I BRZA PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA Savršena za dane strogog posta, a izuzetno ukusna
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
PAŠTETA SA TUNJEVINOM Posna i slasna, a zdrava, za savršen početak dana
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
PAŠTETA OD POVRĆA NA VODI Slasan namaz pogodan za dane strogog posta
Možete da je čuvate do sedam dana u frižideru.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)