DODAJTE OVE NAMIRNICE U SLATKI KUPUS Ruska kuvarica otkriva kako da bude preukusan i sočan
Ruska kuvarica Julija Arhipova podelila je jednostavne savete kako da poboljšate ukus slatkom kupusu.
Ako pravite sladak kupus sa mesom
Dodajte malo kiselog kupusa onda slobodno dodajte i malo kiselog kupusa. Biće još ukusniji.
Ako pravite bez mesa
Dodajte papriku i kašiku jabukovog sirćeta.
Ako želite da ukus bude kremast i blag
Na kraju kuvanja dodajte kašiku putera, pa isključite vatru.
Umesto ovoga, možete da dodate tvrdi rendani sir, kim ili pečurke.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)