POSNA ČOKOLADNA PICA Slasna i slatka, uzećete parče više
Fenomenalna i slatka, za pravo uživanje.

Potrebno je:
- 300 g brašna
- 150 ml mlake vode
- 1 kesica praška za pecivo
- 3 kašike ulja
- 1 prstohvat soli
Za fil vam je potrebno:
- 100 g čokolade
- 50 g posnog krema
- 1 šolja biljnog mleka
- po želji mlevenih oraha
Priprema:
Rernu zagrejte na 250 stepeni. Zamesite testo pa u činiju stavite brašno, vodu, prašak za pecivo i so. Zatim rukom zamesite testo.Prvo umesite testo. Potom ga razvucite oklagijom i stavite u pleh. Pecite 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Gotovo testo umotajte u vlažnu krpu pa pustite da odstoji 5 do 10 minuta. Otopite čokoladu u mleku pa je pomešajte sa kremom i premažite testo. Potom pospite picu mlevenim orasima pa dodajte još malo čokolade. Bon appetit!
Možda vas zanima:

POSNA PICA SA ČOKOLADOM Desert za lepo veče sa prijateljima, kao osmišljen za uživanje
Italijanski klasik na drugačiji način.

ČOKOLADNA PICA Posni specijalitet za sve sladokusce, uzećete parče više
Fenomenalna i slatka, otopićete se od miline.

ČOKOLADNA PICA Specijalitet italijanske kuhinje u savršenom hrskavo-slatkom spoju
Drugačija i fenomenalna, uzećete parče više.

ČOKOLADNA PICA Osvaja ukusom, stavite odmah duplu meru
Napravite picu sa čokoladom, oduševićete se. Slatka je i neodoljiva, idealna za veče sa prijateljima.

JABUKE U ŠLAFROKU Aromatični specijalitet koji sladi i osvežava u momentu, za pravo uživanje
Fenomenalni desert oduševiće i one izbirljive.

ROZEN TORTA Klasik kao savršen za svaku svečanu trpezu, ukusa koji se pamti
Savršena poslastica raspametiće i one koji ne vole slatko.

MILICA NAM JE DALA NAJBOLJI RECEPT ZA TORTU BELI ANĐEO Biće savršena i kremasta, za sve svečanosti
Probajte ovu neodoljivu tortu beli anđeo po receptu Milice Stanković iz Požarevca

FENOMENALNI PUŽIĆI SA MAKOM Neodoljivo pecivo najbolje ide uz kafu ili čaj
Savršen spoj ukusa u aromatičnom pecivu, za sve prilike.

VEGANSKA TORTA Brza poslastica koja se pravi očas posla, a ukusa kao da ste se trudili satima
Očaravajuća poslastica sa avokadom i čokoladom, za prave sladokusce.
Komentari (0)