POSNA ČOKOLADNA PICA Slasna i slatka, uzećete parče više
Fenomenalna i slatka, za pravo uživanje.
Potrebno je:
- 300 g brašna
- 150 ml mlake vode
- 1 kesica praška za pecivo
- 3 kašike ulja
- 1 prstohvat soli
Za fil vam je potrebno:
- 100 g čokolade
- 50 g posnog krema
- 1 šolja biljnog mleka
- po želji mlevenih oraha
Priprema:
Rernu zagrejte na 250 stepeni. Zamesite testo pa u činiju stavite brašno, vodu, prašak za pecivo i so. Zatim rukom zamesite testo.Prvo umesite testo. Potom ga razvucite oklagijom i stavite u pleh. Pecite 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Gotovo testo umotajte u vlažnu krpu pa pustite da odstoji 5 do 10 minuta. Otopite čokoladu u mleku pa je pomešajte sa kremom i premažite testo. Potom pospite picu mlevenim orasima pa dodajte još malo čokolade. Bon appetit!
Možda vas zanima:
POSNA PICA SA ČOKOLADOM Desert za lepo veče sa prijateljima, kao osmišljen za uživanje
Italijanski klasik na drugačiji način.
ČOKOLADNA PICA Posni specijalitet za sve sladokusce, uzećete parče više
Fenomenalna i slatka, otopićete se od miline.
ČOKOLADNA PICA Specijalitet italijanske kuhinje u savršenom hrskavo-slatkom spoju
Drugačija i fenomenalna, uzećete parče više.
ČOKOLADNA PICA Osvaja ukusom, stavite odmah duplu meru
Napravite picu sa čokoladom, oduševićete se. Slatka je i neodoljiva, idealna za veče sa prijateljima.
MEDENE KUGLICE Prave se lako, a pojedu još brže, za pravo uživanje
Sitni kolači za sve prilike, a uspevaju i poćetnicima.
ZAHER TORTA PO ORIGINALNOM RECEPTU U savršenom spoju čokolade i džema od kajsije
Čuvena poslastica ima i svoj dan koji se obeležava 5.decembra.
TORTA SA PIŠKOTAMA Neodoljiva poslastica oduševiće sve slatkoljupce, a slatka i preukusna
Fenomenalna poslastica jednostavno se pravi, a svaki zalogaj je raj za sladokusce.
ČIZKEJK Neodoljivi kolač po originalnom receptu, a savršeno se slaže sa šoljom kafe
Fenomenalni desert neodoljivog ukusa, u savršenom spoju sa keksom, voćem i kajmakom.
NEODOLJIVI KARAMEL KOLAČ Mekan kao pamuk, a topi se u ustima, nikad kremastiji niste jeli
Desert za pamćenje pravi se lako, a savršenog je ukusa.
Komentari (0)