JEDINSTVENOG UKUSA Neodoljivi mafini s kokosom deci će postati omiljeni
Probajte ovaj neverovatan recept.
Posni kokos kolačići
Sastojci:
1/2 šolje belog šećera
2 šolje pšeničnog brašna
1 šolja kisele vode
1/2 šolje kokosovog mleka
1/2 šolje suncokretovog ulja
1 kesica praška za pecivo
1 kašičica kakao praha
50 g kokosovog brašna
Priprema:
U činiji prosejte brašno, pa dodajte prašak za pecivo, kakao, šećer, kokosovo mleko, ulje i kiselu vodu. Pomešajte varjačom, pa dodajte kokosovo brašno. U kalup za mafine stavite korpice i punite ih filom samo do pola i odozgo pospite kokosovim brašnom. Pecite na 180 stepeni oko 20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
<script type="text/javascript" src=https://services.brid.tv/player/build/brid.min.js></script> <div id="Brid_77264544" class="brid" style="width:16;height:9;" > </div> <script type="text/javascript"> $bp("Brid_77264544", {"id":"37042","width":"16","height":"9","video":"1100937"}); </script>
Možda vas zanima:
TRILEĆE, SESTRA KOHA Slađana Krža Roža otkriva kako da ovaj naizgled komplikovani kolač napravite bez po muke
Neko koristi mleko u prahu, ali ja mislim da je kondenzovano mleko obavezno.
PUN TANJIR ŠARENILA Kanapei od tortilja brzinski se prave, a mnogo su ukusni
Praktično kada vam dolaze gosti.
UKUS SE NE MOŽE OPISATI Za nedeljnu poslasticu morate napraviti BELI čizkejk
Idealan je za svačiji ukus.
SAN SEBASTIJAN ČIZKEJK Desert neodoljivog ukusa nastao je učeničkom greškom a prava je senzacija
Nastao greškom učenika u baru u Španiji, a sada je pravi specijalitet. Ako volite klasičan čizkejk, ovaj ćete obožavati.
LAVA KOLAČ Čokoladna rapsodija od samo 3 sastojaka gotova začas, a topi se u ustima
Brzi čokoladni kolač osvojiće i one koji ne vole slatko.
PESAK TORTA Nepečena poslastica ukusa koji se pamti, a gotova za tren oka
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje stavite duplu meru.
LEPA BRENA TORTA Raskošna poslastica nazvana po čuvenoj pevačici, a topi se u ustima
Torta koja je uživala veliku popularnost 80 ih godina 20 veka, ostaviće bez daha i one izbirljive. Bogata, kalorična i čokoladna uskrasiće svaku svečanu trpezu.
POLICAJKA Torta prepuna čokolade i raznih filova koja će oboriti s nogu sve sladokusce
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)