JEDINSTVENOG UKUSA Neodoljivi mafini s kokosom deci će postati omiljeni
Probajte ovaj neverovatan recept.
Posni kokos kolačići
Sastojci:
1/2 šolje belog šećera
2 šolje pšeničnog brašna
1 šolja kisele vode
1/2 šolje kokosovog mleka
1/2 šolje suncokretovog ulja
1 kesica praška za pecivo
1 kašičica kakao praha
50 g kokosovog brašna
Priprema:
U činiji prosejte brašno, pa dodajte prašak za pecivo, kakao, šećer, kokosovo mleko, ulje i kiselu vodu. Pomešajte varjačom, pa dodajte kokosovo brašno. U kalup za mafine stavite korpice i punite ih filom samo do pola i odozgo pospite kokosovim brašnom. Pecite na 180 stepeni oko 20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
<script type="text/javascript" src=https://services.brid.tv/player/build/brid.min.js></script> <div id="Brid_77264544" class="brid" style="width:16;height:9;" > </div> <script type="text/javascript"> $bp("Brid_77264544", {"id":"37042","width":"16","height":"9","video":"1100937"}); </script>
Možda vas zanima:
TRILEĆE, SESTRA KOHA Slađana Krža Roža otkriva kako da ovaj naizgled komplikovani kolač napravite bez po muke
Neko koristi mleko u prahu, ali ja mislim da je kondenzovano mleko obavezno.
PUN TANJIR ŠARENILA Kanapei od tortilja brzinski se prave, a mnogo su ukusni
Praktično kada vam dolaze gosti.
UKUS SE NE MOŽE OPISATI Za nedeljnu poslasticu morate napraviti BELI čizkejk
Idealan je za svačiji ukus.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)