PUN TANJIR ŠARENILA Kanapei od tortilja brzinski se prave, a mnogo su ukusni
Praktično kada vam dolaze gosti.
Kanapei od tortilja
Sastojci:
1 pakovanje tortilja
500 g pilećeg filea
200 ml majoneza
200 g kačkavalja
zelena salata
1 limun
2 crvene paprike
1 veći krastavac
so, biber
Priprema:
Meso isecite na šnicle, poprskajte sokom od limuna i začinite. Dodajte malo ulja i ostavite sa strane. Krastavac i papriku isecite na štapiće, a kačkavalj izrendajte. Meso ispecite na gril tiganju, te ga isecite na kriške. Tortilje premažite majonezom, stavite zelenu salatu, seckanu piletinu, krastavac, papriku i rendani kačkavalj i urolajte. Tortilju seckajte na kriške i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ČESTO SE SERVIRAJU PO BISTROIMA Krok-mesje je pravi topli užitak sa hlebom
Pravićete ga za doručak ili večeru.
DETOKS OBROK POSLE JAKE HRANE Očistite telo ovom supom od začinjenog roštilja
Organizam će vam biti zahvalan.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)