PUN TANJIR ŠARENILA Kanapei od tortilja brzinski se prave, a mnogo su ukusni
Praktično kada vam dolaze gosti.
Kanapei od tortilja
Sastojci:
1 pakovanje tortilja
500 g pilećeg filea
200 ml majoneza
200 g kačkavalja
zelena salata
1 limun
2 crvene paprike
1 veći krastavac
so, biber
Priprema:
Meso isecite na šnicle, poprskajte sokom od limuna i začinite. Dodajte malo ulja i ostavite sa strane. Krastavac i papriku isecite na štapiće, a kačkavalj izrendajte. Meso ispecite na gril tiganju, te ga isecite na kriške. Tortilje premažite majonezom, stavite zelenu salatu, seckanu piletinu, krastavac, papriku i rendani kačkavalj i urolajte. Tortilju seckajte na kriške i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ČESTO SE SERVIRAJU PO BISTROIMA Krok-mesje je pravi topli užitak sa hlebom
Pravićete ga za doručak ili večeru.
DETOKS OBROK POSLE JAKE HRANE Očistite telo ovom supom od začinjenog roštilja
Organizam će vam biti zahvalan.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)