BRZ, JEDNOSTAVAN I ZDRAV OBROK Piletina sa povrćem nešto je najukusnije što ćete jesti za ručak
Svima se dopada.
Piletina s povrćem
Sastojci:
2 tikvice
2 crvene paprike
60 g crnih maslinki
4 paradajza
2 čena belog luka
4 kašike maslinovog ulja
1 kašičica biozačina
1/2 kašičice šećera
so, biber
4 pileća filea
100 g maskarponea
1 kašika seckanog peršuna
Priprema:
Papriku i tikvice iseckajte na štapiće. Na ulju prodinstajte sitno seckan beli luk te dodajte povrće i promešajte da se dobro obloži uljem. Ubacite u rernu zagrejanu na 210 stepeni 15 minuta. Izvadite, pospite biozačinom, šećerom, solju i biberom i dobro promešajte. Preko povrća poređajte masline i paradajz, pa vratite u rernu na 20-25 minuta. Za to vreme posoljeni i pobibereni file ispecite na roštilju. Pečenom povrću dodajte maskarpone, promešajte da se istopi i poslužite kao bogat sos uz piletinu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
LAKO ZA PRIPREMU Pileće kuglice sa neodoljivim kremastim punjenjem tražićete još!
Uživaćete u svakom zalogaju.
PRSTE DA POLIŽEŠ Savršena hrskava pileća krilca za sve ukućane
Nigde ih nećete probati ovako ukusne.
HRPA POVRĆA I VITAMINA U TANJIRU Spremite varivo sa piletinom kao iskusni kuvar
Ne možete da omanete sa pripremom.
KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Za ovu punjenu piletinu, tražićete porciju JOŠ
Sočna i ukusna, svima će se dopasti.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)