UKUS SE NE MOŽE OPISATI Za nedeljnu poslasticu morate napraviti BELI čizkejk
Idealan je za svačiji ukus.

Čizkejk za aplauz
Možda vas zanima:

NEMAČKI ČIZKEJK MORATE PROBATI Lak je za pripremu, a tako je kremast da ćete odmah zavoleti
Neobične je strukture.
OVE SASTOJKE UVEK IMATE U KUĆI Dvobojnim mafinima najviše će se obradovati najmlađi
Izuzetno se lako prave!

RECEPT ZA NAJMEKŠE ČUPAVCE Kokos kolač koji svi vole, topi se u ustima
Uvek je bio popularan.
SVI ZNAJU ZA OVAJ DESERT Sočan i neodoljiv, lako se pravi i brzo se jede - breskvice
Pokušajte da ih napravite, nije ništa komplikovano.
Sastojci:
250 g keksa
3 kašike šećera
130 g otopljenog putera
Za žuti krem:
500 g maskarponea
1 limun
2 kesice vanilin-šećera
2 jaja
1 kašika šećera
Za beli krem:
400 g pavlake (ili milerama)
sok pola limuna
1 vanilin šećer
3 kašike šećera
Priprema:
Kekse stavite u kesicu i usitnite čekićem za meso. Dodajte šećer, vanilin šećer i otopljen puter i dobro promešajte. Lagano prstima smesu utisnite u kalup. Siru dodajte jaja, šećer i vanilin šećer, limunov sok i ekstrakt vanile. Sve dobro promešajte. Žuti krem izlijte preko kore od keksa i pecite na 180 stepeni 25 minuta. Za beli krem pomešajte sve sastojke pa izlijte preko pečenog žutog krema. Ostavite još 5 minuta sve u rerni. Čizkejk hladite minimalno tri sata pre služenja.
SAVET U rernu ispod kalupa stavite pleh napunjen vodom da bi se krem ravnomerno ispekao
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM Kremasti desert koji u isto vreme i ledi i sladi
Osvežavajuće i lagane, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

BAKLAVA ROLAT Omiljena poslastica u malo drugačijem izdanju, prste da poližete
Fenomenalan desert za prave sladokusce.

ROZEN TORTA SA MAKOM Očaravajuća poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.

KUGLOF SA KOKOSOM Mirisni desert koji budi uspomene na dane letovanja
Mekan i sladak, nećete moći da prestanete da ga jedete.

Komentari (0)