OVAKAV JOŠ NISTE JELI Mekan i mirišljav bakin kolač sa prelivom od cimeta
napravite punu vanglu i sladite se uz topao čaj u ovim hladnim danima.

Sastojci:
Možda vas zanima:

BAKIN KOLAČ SA JOGURTOM Starinski slatkiš koju budi nostalgiju na prošla vremena
Omiljeni desert mnogih, a gotov začas.

BAKIN KOLAČ Recept za najmekše vafle na svetu koje unuci obožavaju!
Možete ih mazati džemom, kremom ili jesti uz čaj i kafu.

MORATE DA PROBATE OVO SAVRŠENSTVO Bakin kolač je uz dodatak preliva i jednog začina još mekši i lepši!
Biće puna vangla slatkiša za uživanje.

SAVRŠEN ZA PONETI Bakin kolač svi vole, a zgodan je za užinu u prirodi
Napravite kolač za sva vremena, ali i za sve prilike.
400 ml mleka
250 g brašna
2 jaja
2 kašike šećera
1 prašak za pecivo
3 kašike ulja
1 vanilin šećer
Prstohvat soli
Za preliv:
5 kašika putera
3 kašike šećera
1 kašika cimeta
Priprema:
U činiji izmešajte brašno, šećer, prašak za pecivo, vanilin šećer i prstohvat soli. Posebno umutite viljuškom jaja, mleko i ulje. Napravite udubljenje u sredini i tu sipajte smesu od jaja. Umutite da se dobije ujednačena smesa. Pecite u zagrejanom aparatu za vafle. Za preliv, pomešajte istopljeni puter, šećer i cimet. Kada sve vafle ispečete kašikom ih prelijte prelivom od cimeta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

ČOKOLADNI PUDING ZA PRAVO UŽIVANJE Jednostavni desert koji se topi u ustima
Kremast i lagan, super za dolazak iznenadnih gostiju.

ŽUTI KOLAČ SA JAGODAMA Lagani voćni desert koji budi sva čula, a uspeva i početnicima
Sočan i mekan, osvežiće vas i zasladiti u trenu.

NEODOLJIVA LEŠNIK GNEZDA Raskošni kolačići savršeni za sve bitne događaje, neprevaziđenog ukusa
Gosti će biti oduševljeni.

ČOKOLADNA TORTA BRZI GONZALES Treba vam samo 3 sastojka i malo vremena, a kremastiju niste jeli
Pravi se lako, a pojede u slast.

SLATKI ROLAT SA ŠARGAREPOM Kremasti desert koji budi sva čula
Neodoljiv i osvežavajući, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.
Komentari (0)