BELI ANĐEO OD ROZEN KORA Kremasta torta koja se ne peče, velika je i preukusna

Trpeza/ V.V.

12:00

Slatki kutak 0

Ova torta se svima dopada, jer je veoma ukusna i lagana.

BELI ANĐEO OD ROZEN KORA Kremasta torta koja se ne peče, velika je i preukusna
Printscreen/Youtube

Sastojci:

1 pakovanje kora za rozen tortu

1 l mleka

4 kesice pudinga od vanile

200 g bele čokolade

10 kašika šećera

100 g mleka u prahu

250 g margarina

125 g putera

500 g šlaga u prahu

4 čaše kisele pavlake

Priprema:

I fil: Skuvati puding u zaslađenom mleku, dodati 100 g bele izlomljene čokolade i mešati dok se ne rastopi. Kada se puding ohladi sjediniti sa umućenim puterom, margarinom i mlekom u prahu. Preostalu čokoladu sitno iseckati i umešati u fil. Sve sjediniti.

II fil: umutiti šlag sa hladnom vodom i dodati kiselu pavlaku, lagano sjediniti varjačom.

Filovati: Jednu koru premazati filom od pudinga, pa filom od šlaga, staviti drugu koru, pa fil od pudinga preko fil od šlaga i tako redom dok ne potrošite sve kore. Odozgo celu toru premazati šlagom.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading