DESERT U ČAŠI Krem od pomorandže osvežava i sladi, a umuti se za 5 minuta!
Kada vam se prijede slatko, a ništa nemate u kući, ovaj krem je super rešenje.

Sastojci:
Možda vas zanima:

KOLAČ OD JABUKA I GRIZA S MERAMA NA ŠOLJE Sočan, preukusan, napravi se lako, a još i jeftin!!
Starinski kolač čija popularnost ne prolazi.

DESERT U ČAŠI Kremasta poslastica od čokolade, brzo rešenje kad vam se prijede nešto slatko!
Slatkiš će biti gotov za 10 minuta, a svi će ga obožavati!

KOLAČ ZA 15 MINUTA Krempita sa keksom se lako pravi, a generacijama je omiljena jer svima izmami osmeh!
Postoji mnogo recepata za krempitu, a mi vam dajemo ovaj koji je brz i jednostavan.

MRAMORNI KOLAČ SA BRESKVAMA Razmazite ukućane i napravite im ovaj prelepi slatkiš
Izgleda divno, a topi se u ustima.
250 g krem sira
200 ml slatke pavlake
150 g šećera u prahu
50 ml soka od pomorandže
kora od 1 pomorandže
prstohvat soli
Priprema:
Umutite slatku pavlaku. Posebno umutite krem sir sa šećerom u prahu, sokom i rendanom korom od pomorandže i prstohvatom soli. Kad dobijete ujednačenu smesu, dodajte umućenu slatku pavlaku i dobro sjedinite. Rasporedite u čaše i stavite u frižider da stoji najmanje dva sata. Pre služenja ukrasite umućenom slatkom pavlakom i korom pomorandže.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NEODOLJIVI EKLERI SA KAFOM Savršeni spoj deserta i omiljenog napitka, za pravo uživanje
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

POSNI KOLAČ SA JABUKAMA I MAKOM Mirisni desert bogatog ukusa, za savršen petak
Fenomenalan desert nestaće sa stola odmah.

BLEDSKA KREMPITA Poslastica koju je najviše voleo Josip Broz Tito
Neodoljivu poslasticu osmislio je poslastičar Ištvan Lukačević 1953.godine, na Bledu.

POSNI TIRAMISU Specijalitet italijanske kuhinje koji se topi u ustima
Ako volite kafu, ovaj kolač ćete obožavati.

FRANCUSKA KREMPITA SLAĐA OD KLASIČNE Mekana poslastica ukusa koji se ne zaboravlja
Sočna i slatka, za pravo uživanje.
Komentari (0)