OBRADUJTE DECU Recept za sladoled na štapiću od banane, zdrav ledeni slatkiš
Od nekoliko sastojaka, dobićete ovaj ukusan sladoled.
Sastojci:
2 banane
400 ml gustog jogurta
50 g putera od kikirikija
1 kašika šećera u prahu
1 kašičica ekstrakta vanile
Priprema:
Banane, puter od kikirikija, jogurt, šećer i ekstrakt vanile mutite mikserom (ili blendirajte) dok ne dobijete glatku smesu. Sipajte u kalupe za sladoled na štapiću i stavite u zamrzivač. Zaleđen sladoled možete umočiti u istopljenu prohlađenu čokoladu pre služenja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
BRŽE ĆETE GA NAPRAVITI NEGO DA ODETE DO RADNJE Sladoled na štapiću bez mleka od samo 5 sastojaka (VIDEO)
Od ovolike vrućine čovek ne može normalno da funkcioniše, ali kad probate ovu ledenu poslasticu vratiće vam se sva energija i elan.
LEDENO OSVEŽENJE Domaći sladoled od čokolade i malina, da se rashladite u vrelim danima
U voćni deo možete da stavite koje god želite voće.
LETNJI HIT Recept za čokoladni sladoled koji se pravi od samo 2 sastojka, a čokolada ne ide!
Zdrav sladoled od voća.
ČOKOLADNI KREM U ČAŠI Ima ukus kao sladoled i napravi se za 15 minuta! Obožavaćete ga!
Slatkiš koji ćete brzo napraviti, a sigurno će vam se dopasti.
TIRAMISU KUGLICE Mekane kao oblak, a savršeno se slažu sa šoljicom kafe, za sve prilike
Slatki zalogajčići nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
BOEM KOCKE Kolač u savršenom spoju sa orasima, a svi će vam tražiti dodatak
Fenomenalni desert nestaće sa stola čim se postavi, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
ROLAT SA MAKOM Očaravajući desert mekan kao duša, poći će vam voda na usta
Služite samostalno ili pospite šećerom u prahu.
ČOKOLADNI KOLAČ SA KOKOSOM Gotov očas posla, nema jaja, a ne treba da palite mikser
Uspeva svima, a oduševiće sve sladokusce.
DOMAĆE TOBLERONE Fantazija ukusa, nestaće sa stola čim se postave, a tajna je u ovome
Neodoljivi i ukusni, ulepšaće svaku svečanu trpezu.
Komentari (0)