KOH Starinska poslastica koja uspeva svima, a mekana kao duša
Dobar predlog za desert kada vam svrate nenajavljeni gosti. Sočan i mekan, neodoljivog ukusa.
Potrebno je
- 8 jaja
- 8 kašika šećera
- 8 kašika griza
- 3 kašike brašna
- 1 kesica praška za pecivo
Preliv:
- 1 l mleka
- 6 kašika šećera
- 1 kesica vanil-šećera
Priprema:
Umutite penasto belanca, dodajte šećer i žumanca, a zatim griz i brašno pomešano sa praškom za pecivo. Tepsiju obložite pek-papirom. Sipajte masu i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 15 minuta. Mleko, šećer i vanil-šećer stavite da provri. Vruć koh prelijte prokuvanim mlekom, ostavite da se ohladi i secite na kocke.
RUM KOLAČ Brzinski desert koji se ne peče, a mekan kao duša, savršen za hladne dane
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.
BRZI LAVA KOLAČ Idealan za početnike u kuhinji i dolazak iznenadnih gostiju, a preukusan
Neodoljivi kolač topi se u ustima, a uspeva svima.
KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Desert mekan kao duša koji budi sva čula
Fenomenalni desert nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PUŽIĆI SA MAKOM Neodoljivo pecivo koje se odlično slaže sa šoljicom kafe
Napravite ih za doručak, a biće savršene i za večeru.
PITA OD DUNJA Savršen recept Marte Stjuart za poslasticu od koje će vam poći voda na usta
Recept čuvene američke kuvarice oduševiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)