KREM OD ČOKOLADE Treba vam samo 2 sastojka, a bolji do sada niste jeli
Slaže se sa brojnim desertima, a može i da se samostalno maže na hleb, za pravo uživanje.

Potrebno je
- 300 g čokolade za kuvanje
- 200 ml neumućene slatke pavlake
Priprema
Izlomite čokoladu, pa je otopite 12 do 15 minuta, u mikrotalasnoj rerni, na 180 w. Dobro izmešajte da postane glatka. Dodajte malo po malo zagrejane slatke pavlake, uz neprestano mešanje. Krem preručite u tegli i ostavite da se prohladi na sobnoj temperaturi. Ostavite da se stegne u frižideru. Mažite krem na hleb ili dodajte kao prilog vašem desertu. Prijatno!

NJUJORŠKI ČIZKEJK Kremast i lagan desert topi se u ustima
Sočan i sladak, ovakav do sada niste jeli.

POSNI PAŠA LOKUM Ovo voće mu daje posebnu draž, a savršen za sve svečane prilike
Ukusom nimalo ne zaostaje za originalom.

POSNA PITA SA VIŠNJAMA Sočna poslastica od koje će zamirisati cela kuća
Sa sočnim filom i hrskavim korama, najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNE ČOKOLADNE KUGLICE SA MALINOM Brzi slatkiši kada vam se jede nešto slatko, a nemate vremena
Prave se lako, a nestanu sa stola čim se postave.

KOLAČ SA ORASIMA NA VODI Jeftin desert skupog ukusa za dane strogog posta
Pravi se lako, a savršenog ukusa.
Komentari (0)