BRZA POSNA KEKS TORTA Uspeva i početnicima, a žele bonbone daju posenu čar
Svima uspeva, a topi se u ustima.
Potrebno je
- 500 g posnog mlevenog keksa
- 300 g žele bonbona
- 100 g seckanih oraha
- 2 kesice pudinga od vanile
- 600 ml vode
- 8 kasika šećera
- 250 g margarina
- 100 g seckane čokolade za kuvanje
Priprema
Puding skuvajte kao inače pa mu dodajte margarin i mešajte, dok se skroz ne otopi. Dodajte posni mleveni keks, žele bonbone, orahe i čokoladu pa dobro promešajte. U obložen kalup izlijte smesu i ostavite u frižideru 2 sata da se stegne. Dekorišite tortu biljnim šlagom i žele bonbonama. Bon appetit!
Možda vas zanima:
KEKS TORTA Očaravajuća brza poslastica koja se smaže za tren oka, a svi je vole
Nepečena poslastica osvojiće i one izbirljive.
POSNA KEKS TORTA Gotova za samo par minuta, a svi će vam tražiti recept
Ako volite keks, ovu tortu ćete da obožavate. Neodoljiva i slatka, nestaće sa stola odmah.
POSNA KEKS TORTA Gotova za nekoliko minuta, a nestane sa stola odmah
Jednostavna priprema koja traje samo nekoliko minuta, a neodoljiva poslastica. Napravite ovu ukusnu tortu za slavsku trpezu, obradovaćete goste a uštedećete vreme. Uspeće i potpunim početnicima.
NEPEČENA ČOKO MOKO TORTA Rajski zalogaji u poslastici kao osmišljenoj za tmurne dane
Fenomenalna torta pravi se brzo i lako, a osvojiće sve koji je budu probali.
TIRAMISU KUGLICE Mekane kao oblak, a savršeno se slažu sa šoljicom kafe, za sve prilike
Slatki zalogajčići nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
BOEM KOCKE Kolač u savršenom spoju sa orasima, a svi će vam tražiti dodatak
Fenomenalni desert nestaće sa stola čim se postavi, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
ROLAT SA MAKOM Očaravajući desert mekan kao duša, poći će vam voda na usta
Služite samostalno ili pospite šećerom u prahu.
ČOKOLADNI KOLAČ SA KOKOSOM Gotov očas posla, nema jaja, a ne treba da palite mikser
Uspeva svima, a oduševiće sve sladokusce.
DOMAĆE TOBLERONE Fantazija ukusa, nestaće sa stola čim se postave, a tajna je u ovome
Neodoljivi i ukusni, ulepšaće svaku svečanu trpezu.
Komentari (0)