LAVA KOLAČ Brzinski desert koji osvaja ukusom,a nestane sa stola u trenu
Uspeće i početnicima, a topi se u ustima.
Potrebno je
- 3 jaja
- 30 grama brašna
- 250 grama čokolade
Priprema:
Izmiksajte jaja i brašno. Rastopite čokoladu na pari, pa je dodajte smesi od brašna i jaja. Mešajte dok se sve ne sjedini. Premažite uljem ili maslacem kalup za mafine. U kalup sipajte dobijenu smesu, pa ga stavite u prethodno zagrejanu rernu na 200 stepeni. Ostavite kolače da se peku 7-8 minuta. Strogo vodite računa o vremenu, jer svaki trenutak duže može da znači da će se lava kolač pretvoriti u običan mafin. Služite toplo uz dodatak šlaga ili sladoleda.
Možda vas zanima:
LAVA KOLAČ Brzi desert kome popularnost samo raste, a mekan kao pamuk
Neodoljivi desert za sve prilike kada nemate vremena, a baš vam se jede nešto slatko.
LAVA KOLAČ Čokoladna rapsodija od samo 3 sastojaka gotova začas, a topi se u ustima
Brzi čokoladni kolač osvojiće i one koji ne vole slatko.
LAVA KOLAČ Slatkiš koji budi sva čula, lagan i kremast
Napravićete brzo a zamirisaće vam celu kuću.
PITA SA ŠLJIVAMA Jesenji desert koji budi sva čula, za prave sladokusce
Sočni desert oduševiće sve ukućane.
PITA SA ŠLJIVAMA Jesenji desert koji budi sva čula, za prave sladokusce
Sočni desert oduševiće sve ukućane.
KEKS MARKIZA SLAĐA OD KLASIČNE Poslastica kao izmišljena za slavsku trpezu, dekorativna i preukusna
Fenomenalna poslastica sa piškotama raspametiće i one koji ne vole slatko.
BANANA TART Voćni desert koji popravlja dan u trenu, a krasi svaku svečanu trpezu
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PAŠA LOKUM SA MLEVENIM KEKSOM Turski specijalitet u još slađem izdanju, prste da poližete
Ako volite klasičan paša lokum, ovaj sa keksom ćete da obožavate.
DOMAĆE RUM ŠTANGLICE POMERAJU GRANICE DOBROG UKUSA A nema pečenja i gotove začas
Domaće rum štanglice osvojiće prave sladokusce.
Komentari (0)