PUDING OD KOKOSA Letnji desert koji govori 100 jezika, a miriše na more
Preukusni desert nestaće sa stola odmah, a obožavaće ga svi sladokusci.
Potrebno je
- 500 ml mleka
- 40 g kokosa
- 60 g brašna
- 80 g šećera
- vanilin šećer
- supena kašika putera
Priprema
Hladno mleko, kokos i šećere sipajte u veću šerpu pa lagano dodajte brašno. Umutite dobro žicom. Stavite na ringlu da provri, uz neprestano mešanje. Onda dodajte dodajte maslac i mešajte, sve dok se ne otopi. Skinite sa šporeta i sipajte u 4 manje činije za serviranje. Providnom folijom prekrijte svaku pa ostavite par sati u frižideru. Pospite puding sa malo kokosa, pa dodajte par malina. Prijatno!
Možda vas zanima:
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BRZI KOLAČ SAVRŠEN ZA IZNENADNE GOSTE Sve se samo pomeša i peče, a razvaljuje ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
OTKRIVAMO TAJNU SAVRŠENOG KREM BRULEA Desert koji prkosi vremenu i trendovima
Desert koji mami i mirisom i izgledom.
TRADICIONALNI RECEPT ZA KADAIF Baršunasti slatkiš sa orasima savršenog ukusa
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)