ZAČIN KOJI OBOŽAVAMO Em pikantan, em jeftin, ako još niste probali, SAD MORATE, a možete i sami da ga napravite
Sve češće se koristi u domaćoj kuhinji a aroma mu je zaista fantastična - kari je mešavina čak 30 različitih začina.
Ponedeljak, 25. nov 2024.
Sve češće se koristi u domaćoj kuhinji a aroma mu je zaista fantastična - kari je mešavina čak 30 različitih začina.
Sigurno postoji začin za kojim najčešće i najradije posežete
Kuvani krompir ima nezasluženu reputaciju dosadnog jela. Uglavnom na kraju završi u krompir pireu jer ga nismo dovoljno dobro skuvali, pa onda nema smisla služiti ga takvog.
Kuvani krompir ima nezasluženu reputaciju dosadnog jela. Uglavnom na kraju završi u krompir pireu jer ga nismo dovoljno dobro skuvali, pa onda nema smisla služiti ga takvog.
Italijani znaju kako da naprave dobar obrok.
To je tradicionalno jelo koje se može stalno spremati.
Jermenska hrana ima originalan ukus i obilno je začinjena. Biber, timijan, estragon, majčina dušica, kumin, nana, razno povrće i beli luk se koriste kao začini.