PAVLOVA ALI DRUGAČIJA Klasik bez premca sa smokvama u kome će uživati cela porodica
Ako volite klasičnu Pavlovu, verziju sa smokvama ćete da obožavate.
Nedelja, 24. nov 2024.
Ako volite klasičnu Pavlovu, verziju sa smokvama ćete da obožavate.
Neponovljivog ukusa koji se pamti i voli.
Torta koja nosi ime po ruskoj balerini, Ani Pavlovoj, već decenijama, je deo svečane trepeze, brojnih domaćica. Ova fenomenalna poslastica, nastala u 20. veku, može da se napravi na više načina, a karakteristična je po hrskavim korama, slatkoj pavlaci i jagodama.
Torta koja nosi ime po ruskoj balerini, Ani Pavlovoj, već decenijama, je deo svečane trepeze, brojnih domaćica. Ova fenomenalna poslastica, nastala u 20. veku, može da se napravi na više načina, a karakteristična je po hrskavim korama, slatkoj pavlaci i jagodama.
Hrskava kora od belanaca, slatka pavlaka i voće u osnovi su ovog slatkog zadovoljstva
Glavni sastojak ovog fenomenalnog deserta jesu belanca umućena na poseban način, tako da je torta hrskava spolja, a meka iznutra
Torta koja je smišljena u čast poznate ruske balerine Ane Pavlove nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Deluje jednostavno, ali nije je lako napraviti, jer treba znati neke cake da bi uspela.