Indijski hleb s puterom se pravi kao lisnato testo a ukus je genijalan
Lachcha Paratha je ukusan beskvasni indijski hleb, koji je, zahvaljujući puteru i posebnom načinu pripreme, iznutra veoma mekan i lisnat, a divno hrskav spolja.
Petak, 22. nov 2024.
Lachcha Paratha je ukusan beskvasni indijski hleb, koji je, zahvaljujući puteru i posebnom načinu pripreme, iznutra veoma mekan i lisnat, a divno hrskav spolja.
Zadovoljiće vaša nepca.
Čatni je namaz od voća ili povrća s gomilom začina koji se vezuje uz indijsku kulinarsku tradiciju. Ovaj s crvenim lukom odličan je sa sirevima ili krekerima, u sendviču, burgeru ili uz pečeno meso.
Čatni je namaz od voća ili povrća s gomilom začina koji se vezuje uz indijsku kulinarsku tradiciju. Ovaj s crvenim lukom odličan je sa sirevima ili krekerima, u sendviču, burgeru ili uz pečeno meso.
Tanduri piletina najčešće u indijskim restoranima poslužuje uz kuvani pirinač, limun i crni luk.