BURGER SOS Džejmi Oliver otkriva kako da bude slasan i sočan, a ukusa koji priča priče
Recept poznatog kuvara raspametiće i one izbirljive.

Potrebno je
Možda vas zanima:

DOMAĆI MAJONEZ Zdraviji i ukusniji od onog kupovnog, a treba vam samo pola minuta
Dodaće na ukusu svakom jelu.

BEŠAMEL SOS Super ide uz meso i povrće i daje šmek svakom jelu
Dodajte uz ćufte i uživajte u ukusnom jelu.

SOJA SOS Posan i slasan, daće šmek svakom jelu
Gotov za tili čas, a super ide uz pirinač, meso i mnoga druga jela.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.
- 200 g majoneza
- 1 kašičica senfa
- 2 kašičice kečapa
- 2 kašičice paste od sušenog paradajza
- malo soka od limuna
- pola ljutike
- srce zelene salate
- 1 kiseli krastavac
Potrebno je
Majonezu dodajte kečap, senf,, sok od limuna, pastu od sušenog paradajza, seckanu ljutiku, seckanu zelenu slaatu, kao i kiseli krastavac. Zatim sve dobro promešajte. Zagrejte u tiganju kašiku maslinovog ulja. Tome dodajte seckani ljubičasti luk, pa pržite dok ne omekša, pa sipajte tri kašike sirćeta, dve kašike šećera i 1 kašičicu senfa. Mešajte i isključite kad krene da ključa. Prespite taj preliv u sterilisanu teglu, pa 1 kašičicu dodajte burger sosu. Potom sve dobro sjedinite. Na kraju, pokrijte i pustite sos da odstoji dva dana.

ANDRIJANINA BRZA KEKS TORTA Nepečena poslastica nestaće sa stola odmah
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Vujović iz Beograda

PICA OD KROMPIRA JOŠ BOLJA OD KLASIČNE Super izbor za lepo druženje sa prijateljima
Sočna i drugačija, nemoguće joj je odoleti.

DOMAĆI MAJONEZ Zdraviji i ukusniji od onog kupovnog, a treba vam samo pola minuta
Dodaće na ukusu svakom jelu.

BEŠAMEL SOS Super ide uz meso i povrće i daje šmek svakom jelu
Dodajte uz ćufte i uživajte u ukusnom jelu.

SANDRINA TORTA BELI ANĐEO SAVRŠENA ZA USKRS Kremasta i svečana, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Napravite ovu kremastu poslasticu po receptu Sandre Bojović iz Mladenovca
Komentari (0)