Poznati kuvar Džejmi Oliver otkrio je trik zlata vredan. Zahvaljujući njemu možete sprečiti prskanje ulja
Sigurni smo da vam prilikom prženja mesa ili pomfrita ulje iz tiganja redovno prsne po šporetu, a nekada i po rukama.
Kako bi izbegle jedan od ova dva scenarija, domaćice brzo spuštaju meso u tiganj. Međutim, u većini slučajeva, ni to ne pomaže da ulje ne prska na sve strane.
Čuveni kuvar predlaže da sipate malo soli pre nego što se ulje zagreje, pa da tek onda počnete da pržite.
NATAŠINA PUNJENA BUNDEVA RAJ ZA NEPCA Po receptu blogerke profila "Nacina kuhinja"
Slano jelo u špageti bundevi koje će vas oboriti s nogu, po receptu Nataše Stević
JELENINA VOĆNA ROZEN TORTA RAJ ZA SLADOKUSCE Savršena za sve važne prilike
Napravite ovu svečanu poslasticu po receptu Jelene Filić iz Velike Plane
TAJNA SAVRŠENOG RUČKA Zapečeni kremasti krompir - bogatstvo ukusa u svakom sloju
Ovaj recept je jednostavan za pripremu, a rezultati su fenomenalni - savršeno pečen krompir sa bogatim slojem sira i kremaste pavlake, koji se topi u ustima
RECEPT BAKA DRAGINJE Starinske šufnudle punjene sirom, a prelivene kajmakom
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalan za večeru
NAJBOLJI JE KADA SE DOBRO ZAMASTI Domaćinski podvarak sa butkicom po baka Mirinom receptu
Podvarak niko ne odbija, o ovaj po receptu baka Mire je neodoljiv
Komentari (0)