FANTASTIČNO PREDJELO Rolnice sa dimljenim lososom i sirom su pravi izbor za svečani ručak
Oduševite goste ovim hladnim predjelom.
![FANTASTIČNO PREDJELO Rolnice sa dimljenim lososom i sirom su pravi izbor za svečani ručak](/data/images/2023-04-13/51568_rolat-shutterstock-72995512_f.jpg?timestamp=1681336800)
Sastojci:
Palačinke:
1 jaje
120 ml mleka
80 g brašna
1 kašika istopljenog putera
1 crni luk
prstohvat soli
Fil:
120 g krem sira
100 g fileta dimljenog lososa
1 kašika limunovog soka
prstohvat bibera
peršun
Priprema: Dobro umutiti sve sastojke za palačinke i dodati sitno iseckani crni luk. U tiganju, na malo ulja, ispeći 4 palačinke. Krem sir malo pobiberiti i u njega umešati limunov sok. Svaku palačinku premazati punom kašikom krem sira. Preko poslagati komadiće fileta dimljenog lososa (po 2-3 fileta) i urolati palačinke. Svaku zamotati u foliju i ostaviti da odstoji u frižideru nekoliko sati. Pre služenja, odmotati foliju, ukloniti krajeve palačinki i svaku iseći na 6 jednakih delova. Svaki deo posuti s malo iseckanog peršuna.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
![punjene paprike](/data/images/2023-04-12/51432_shutterstock-120265672_f.jpg)
PUNJENE PAPRIKE Recept za tradicionlani srpski ručak!
Ovo jelo je bogato ukusima i savršen je izbor za porodične obede.
![pasulj sa kobasicama](/data/images/2024-07-17/94470_shutterstock-1240901323_f.jpg)
DOMAĆI KUVANI PASULJ SA REBARCIMA I KOBASICOM Tradicionalni ukus koji greje dušu!
Ako želite da napravite savršen pasulj koji miriše na detinjstvo i staru domaću kuhinju, isprobajte ovaj recept!
![RECEPT ZA PIROŠKE KOJI ĆE ODUŠEVITI VAŠU PORODICU Jednom probate, uvek pravite](/data/images/2023-03-28/49852_piroske-shutterstock-600206357_f.jpg)
RECEPT ZA PIROŠKE KOJI ĆE ODUŠEVITI VAŠU PORODICU Jednom probate, uvek pravite
Njihova priprema je jednostavna, a rezultat je fantastičan, mekano testo spolja, sočan fil iznutra i neodoljiv miris koji ispunjava kuhinju
![kljukuša](/data/images/2024-01-22/74676_kljukusa-smanjena-1775312165_f.jpg)
RECEPT KOJI SE NASLAĐUJE Masonica, staro crnogorsko jelo, priprema se vrlo brzo i lako
Vruću masonicu preliti rastopljenim sirom i kajmakom
![špagete](/data/images/2025-02-06/113284_shutterstock-156583448_f.jpg)
ŠPAGETE SA TIKVICOM I PILETINOM Ručak za desetku, izdašan i ukusan, svi će vam tražiti ovaj recept
Po želji pospite ih parmezanom.
Komentari (0)