Marinada s medom zbog koje SVINJETINA bude hrskava spolja a kad je pipnete sok prska na sve strane
Uz ovu marinadu garantujemo da ćete dobiti sočan odrezak vredan svakog trenutka pripreme.
Sočni svinjski kare
Sastojci:
3 kašike kečapa
3 kašike jabukovog sirćeta
3 kašike meda
1 kašičica belog luka u prahu
5 debelih svinjskih odreska
so, biber
Priprema:
Od svih sastojaka pripremiti marinadu. Odreske posolite i pobiberite te uronite u marinadu i ostavite preko noći. Pecite meso na tiganju po 10 minuta sa svake strane ili na roštilju po 5 minuta sa svake strane. Kada je meso gotovo, prelijte ga ostatkom marinade. Poslužite uz svežu salatu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
NATAŠINA PUNJENA BUNDEVA RAJ ZA NEPCA Po receptu blogerke profila "Nacina kuhinja"
Slano jelo u špageti bundevi koje će vas oboriti s nogu, po receptu Nataše Stević
JELENINA VOĆNA ROZEN TORTA RAJ ZA SLADOKUSCE Savršena za sve važne prilike
Napravite ovu svečanu poslasticu po receptu Jelene Filić iz Velike Plane
TAJNA SAVRŠENOG RUČKA Zapečeni kremasti krompir - bogatstvo ukusa u svakom sloju
Ovaj recept je jednostavan za pripremu, a rezultati su fenomenalni - savršeno pečen krompir sa bogatim slojem sira i kremaste pavlake, koji se topi u ustima
RECEPT BAKA DRAGINJE Starinske šufnudle punjene sirom, a prelivene kajmakom
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalan za večeru
NAJBOLJI JE KADA SE DOBRO ZAMASTI Domaćinski podvarak sa butkicom po baka Mirinom receptu
Podvarak niko ne odbija, o ovaj po receptu baka Mire je neodoljiv
Komentari (0)