Teletina je nežno meso pa zahteva dosta pažnje tokom pečenja na roštilju, pa je zato okrećite svaki minut kako bi se ravnomerno ispekli.
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Sastojci:
4 teleća kotleta
4 crvene paprike
2 čena belog luka
1 marinada od povrća sa pivom
2 kašike ulja
1 kašika seckanog peršuna
Priprema:
Teleće kotlete prelijte marinadom ote marinirajte 30 minuta ili duže, za bolji ukus. Pecite na zagrejanom roštilju na srednjoj vatri. Očistite papriku i takođe je ispecite na roštilju. Na kraju u posudu za serviranje dodajte ulje, sitno iseckan beli luk i kašiku seckanog peršuna.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
NINA NAM JE DALA RECEPT ZA BOMBA LOLA TORTU Svakim zalogajem budi nostalgiju
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Nine Ilić Vasić iz Valjeva
PILEĆI PAPRIKAŠ SA NOKLICAMA Ručak po receptu naših baka, kada ga probate, više ga nikada nećete spremati sa krompirom
Brzo, lagano i preukusno jelo koje je nažalost nepravedno zapostavljeno
Komentari (0)