Teletina je nežno meso pa zahteva dosta pažnje tokom pečenja na roštilju, pa je zato okrećite svaki minut kako bi se ravnomerno ispekli.
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Sastojci:
4 teleća kotleta
4 crvene paprike
2 čena belog luka
1 marinada od povrća sa pivom
2 kašike ulja
1 kašika seckanog peršuna
Priprema:
Teleće kotlete prelijte marinadom ote marinirajte 30 minuta ili duže, za bolji ukus. Pecite na zagrejanom roštilju na srednjoj vatri. Očistite papriku i takođe je ispecite na roštilju. Na kraju u posudu za serviranje dodajte ulje, sitno iseckan beli luk i kašiku seckanog peršuna.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
NATAŠINA PUNJENA BUNDEVA RAJ ZA NEPCA Po receptu blogerke profila "Nacina kuhinja"
Slano jelo u špageti bundevi koje će vas oboriti s nogu, po receptu Nataše Stević
JELENINA VOĆNA ROZEN TORTA RAJ ZA SLADOKUSCE Savršena za sve važne prilike
Napravite ovu svečanu poslasticu po receptu Jelene Filić iz Velike Plane
TAJNA SAVRŠENOG RUČKA Zapečeni kremasti krompir - bogatstvo ukusa u svakom sloju
Ovaj recept je jednostavan za pripremu, a rezultati su fenomenalni - savršeno pečen krompir sa bogatim slojem sira i kremaste pavlake, koji se topi u ustima
RECEPT BAKA DRAGINJE Starinske šufnudle punjene sirom, a prelivene kajmakom
Za mlade domaćice koje se ne sećaju šta su šufnudle, bitno je istaći da je ukus sličan knedlama, ali da je ovo slana varijanta, fenomenalan za večeru
NAJBOLJI JE KADA SE DOBRO ZAMASTI Domaćinski podvarak sa butkicom po baka Mirinom receptu
Podvarak niko ne odbija, o ovaj po receptu baka Mire je neodoljiv
Komentari (0)