Teletina je nežno meso pa zahteva dosta pažnje tokom pečenja na roštilju, pa je zato okrećite svaki minut kako bi se ravnomerno ispekli.
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Sastojci:
4 teleća kotleta
4 crvene paprike
2 čena belog luka
1 marinada od povrća sa pivom
2 kašike ulja
1 kašika seckanog peršuna
Priprema:
Teleće kotlete prelijte marinadom ote marinirajte 30 minuta ili duže, za bolji ukus. Pecite na zagrejanom roštilju na srednjoj vatri. Očistite papriku i takođe je ispecite na roštilju. Na kraju u posudu za serviranje dodajte ulje, sitno iseckan beli luk i kašiku seckanog peršuna.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
MARIJANIN JAPANSKI VETAR MILUJE NEPCA Poslastica koju vole svi od 7 do 107 godina
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marijane Čamber
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
Komentari (0)