DOMAĆI URNEBES MOŽE SE MAZATI NA HLEB Pikantni namaz koji se pravi jednostavno, sa svim sezonskim sastojcima
Napravite pikantni sos koji više nikada nećete kupovati!
Sastojci
- po ukusu očišćene pečene crvene paprike ili fileti pasterizovane crvene paprike
- 500 gr krem sira
- 2 kašike maslinovog ulja
- 5 kašičica mlevene slatke paprike
- 2 kašičice ravne tucane ljute paprike po ukusu
- 4 čena belog luka
- 1 kuvano jaje
- biber, (so po ukusu)
Priprema
Sitno iseckajte pečenu papriku ili pasterizovane filete paprika, beli luk izgnječiti kroz spravicu za luk i narendajte sitno kuvano jaje.
Krem sir (možete kombinovati koji god volite) i staviti 5 kašičica slatke mlevene aleve paprike i 2 kašičice tucane ljute paprike, stavljajte po ukusu, zatim promešajte da dobijete ujednačenu smesu
Pomešajte iseckane sastojke sa krem sirom i maslinovim uljem;
Začinite i izmešajte sve. Ako su sirevi slani, ne mora da se stavlja so, samo mrva bibera.
SOČNA PILETINA U KREMASTOM SOSU SA PEČURKAMA Brz i zdrav ručak, poješće se za tili čas
Pikantan recept sa piletinom za sve gurmane
SLAVICIN VOĆNI KOLAČ ZA SAVRŠEN VIKEND Lako se pravi, a topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi voćni kolač po receptu Slavice Milojević iz Vranja
BORISOV BRZI KOLAČ SA BANANAMA MIRIŠE NA DOM A topi se u ustima
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Borisa Krasnića iz Beograda
BILJANINA VOĆNA MAĐARICA BUDI SVA ČULA A manje teška od klasične
Napravite ovaj neodoljivi desert po receptu Biljane Petrović iz Doboja
NINA NAM JE DALA RECEPT ZA BOMBA LOLA TORTU Svakim zalogajem budi nostalgiju
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Nine Ilić Vasić iz Valjeva
Komentari (0)