SOČNE KREMASTE PILEĆE ŠNICLE Ukusan ručak, spreman za 20 minuta!
Savršen ručak za celu porodicu.
Belo meso u sosu
Sastojci:
500 g pilećeg filea
1 kesa krem supe od pečuraka
200 ml pavlake za kuvanje
1 kašičica svežeg seckanog peršuna (ili mirođije)
Biber, so
Priprema:
Meso isecite na šnicle, ali nemojte da ih lupate čekićem za meso. Uvaljajte ih sa obe strane u prah supe i poređajte u pleh. Prelijte pavlakom, pokrijte pleh aluminijumskom folijom i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko pola sata. Isključite rernu i ostaviti meso još 15-20 minuta da se dopeče. Izvadite i pospite svežim začinom po želji.
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
ČORBA OD SOČIVA Lagan i neodoljiv obrok koji će vas ugrejati, a sprema se nikad brže
Čorbu možete pripremiti unapred i čuvati u frižideru, ili...
Komentari (0)