NA KAŠIKU, A NE KUVA SE Krem čorba od povrća sa barenim jajima može se nositi na posao
Hladna čorba od svežeg povrća je puna vitamina.
Sastojci:
1 veliki krastavac
3 paradajza
2 paprike
2 kuvana jaja
250 ml jogurta
1 crni luk
1 čen belog luka
1 ljuta papričica
1 kašika soli
1 struk celerovog lista
3 kašike maslinovog ulja
1 kašičica mlevenog bibera
2 lista nane
sok od 1 limuna
1 kašičica origana
krutoni sa belim lukom
Priprema:
Iseckajte pola krastavca, pola paradajza i pola paprike na kockice i ostavite na stranu. U blender naseckajte oprane i očišćene ostale sastojke, sipajte maslinovo ulje, posolite, pobiberite po ukusu i sve dobro izmiksajte. Sipajte u činiju, pomešajte sa jogurtom, ubacite kockice povrća, ukrasite celerovim ili peršunovim listovima i stavite u frižider da se rashladi. Dodajte na četvrtine isečeno kuvano jaje i krutone sa belim lukom i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
OVSENA KAŠA SA BOBIČASTIM VOĆEM Doručak za dan pun energije i vitku liniju
Sočna i ukusna, a maline joj daju poseban šmek.
Komentari (0)