NA KAŠIKU, A NE KUVA SE Krem čorba od povrća sa barenim jajima može se nositi na posao
Hladna čorba od svežeg povrća je puna vitamina.

Sastojci:
1 veliki krastavac
3 paradajza
2 paprike
2 kuvana jaja
250 ml jogurta
1 crni luk
1 čen belog luka
1 ljuta papričica
1 kašika soli
1 struk celerovog lista
3 kašike maslinovog ulja
1 kašičica mlevenog bibera
2 lista nane
sok od 1 limuna
1 kašičica origana
krutoni sa belim lukom
Priprema:
Iseckajte pola krastavca, pola paradajza i pola paprike na kockice i ostavite na stranu. U blender naseckajte oprane i očišćene ostale sastojke, sipajte maslinovo ulje, posolite, pobiberite po ukusu i sve dobro izmiksajte. Sipajte u činiju, pomešajte sa jogurtom, ubacite kockice povrća, ukrasite celerovim ili peršunovim listovima i stavite u frižider da se rashladi. Dodajte na četvrtine isečeno kuvano jaje i krutone sa belim lukom i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

CACIKI SALATA Po originalnom grčkom receptu, pravi se za 2 minuta i ide uz sve
Dodajte uz piletinu ili musaku.


SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.
Komentari (0)