PRILOG UZ MESO Kako da pripremite povrće na roštilju i koje je najbolje za to
Kompletirajte ručak od roštilj mesa povrćem pripremljenim na isti način.
Za roštiljanje je najbolje povrće koje ima mnogo vode, jer će ono ostati sočno. Birajte pečurke, paprike, tikvice, paradajz, šargarepu. Secite povrće na debljinu od najviše 1 cm, a papriku vodoravno i pržite nekoliko minuta, tek da se karamelizuje. Najbolje je povrće prvo staviti u aluminijumsku foliju, pa na roštilj kako bi sačuvalo sokove. Ako ga stavljate direktno na rešetku premažite ga uljem da se ne zalepi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)