PRILOG UZ MESO Kako da pripremite povrće na roštilju i koje je najbolje za to
Kompletirajte ručak od roštilj mesa povrćem pripremljenim na isti način.

Za roštiljanje je najbolje povrće koje ima mnogo vode, jer će ono ostati sočno. Birajte pečurke, paprike, tikvice, paradajz, šargarepu. Secite povrće na debljinu od najviše 1 cm, a papriku vodoravno i pržite nekoliko minuta, tek da se karamelizuje. Najbolje je povrće prvo staviti u aluminijumsku foliju, pa na roštilj kako bi sačuvalo sokove. Ako ga stavljate direktno na rešetku premažite ga uljem da se ne zalepi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

CACIKI SALATA Po originalnom grčkom receptu, pravi se za 2 minuta i ide uz sve
Dodajte uz piletinu ili musaku.


SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.

BRZI KINOA KEKSIĆI Super idu uz šolju kafe ili čaja, a prave se lako
Bićete oduševljeni ukusom.
Komentari (0)