UZ KOCKE LEDA - PRAVA BOMBA! Napravite osvežavajuće piće od jagode i bosiljka
I deca će zavoleti.
Limunada sa jagodom i bosiljkom
Sastojci:
250 g jagoda
4 grančica zelenog bosiljka
1 grančica nane
2 kašike šećera
330 ml soda voda
500 ml hladne mineralne vode
2 limete
1 limun
kocke leda
Priprema:
Isecite jagode na tanke kriške. Odložite malu šaku za dekoraciju. Pomešajte mineralnu vodu i sodu. Isecite limetu i limun na četvrtine i iscedite jedan limun u limunadu. Listove bosiljka i nane ostavite da ispuste svoju
aromu. Pomešajte sve sastojke, dodajte kockice leda i promešajte drvenom kašikom. Ostavite da stoji 15 minuta. Ukrasite svežim jagodama pre serviranja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
KOMBINACIJA KOJA SE BRZO SMAŽE Jagode sa vanilom su deci najomiljene!
Kremasto zadovoljstvo u čaši.
ZAPOČNITE DAN ZDRAVIM NAPITKOM Gazirana limunada razbuđuje u sekundi!
Očistiće vas od toksina.
HIT NAPITAK ZA TOPLE DANE Pink limunada pije se hladna!
Niste je još ovakvu spremali.
DETOKS OBROK POSLE JAKE HRANE Očistite telo ovom supom od začinjenog roštilja
Organizam će vam biti zahvalan.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)