DETOKS OBROK POSLE JAKE HRANE Očistite telo ovom supom od začinjenog roštilja
Organizam će vam biti zahvalan.
Potaž od krastavaca i bosiljka
Sastojci:
4 čaše kisele pavlake
nekoliko grančica bosiljka
krastavac
2 struka vlašca
2 kašike maslinovog ulja
limun
so, biber
kockice leda
Priprema:
Krastavac isecite na tanke kolutiće, posolite i ostavite u činiji 10 minuta da pusti sok. Listiće bosiljka prstima
iscepkajte, stavite u manju posudu, dodajte maslinovo ulje, so, biber i limunov sok i snažno promešajte. Sipajte 6 kašika vode prethodno ohlađene u frižideru, kiselu pavlaku i sve zajedno mutite nekoliko minuta. Na kraju dodajte kolutiće dobro oceđenog krastavca i nekoliko kockica leda. Pospite iseckanim vlašcem i odmah servirajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
EM POPULARNA EM ZDRAVA Miso supa ponos i dika japanske kuhinje
Oduševiće vas ukus.
BOSANSKI KOTLIĆ IDEALAN ZA DANAS! Pripremite sastojke na vreme i sutra trk u prirodu
Preukusno je, videćete.
SUPA KOJA OČARAVA Obrok od krastavca je sve što će vam trebati pred prvomajski praznik
Spremite telo na tešku hranu.
ZAČINI SU GLAVNI U OVOM OBROKU Mongolska supa ni nalik našoj!
Oduševiće vas neobičan ukus.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)