DETOKS OBROK POSLE JAKE HRANE Očistite telo ovom supom od začinjenog roštilja
Organizam će vam biti zahvalan.
Potaž od krastavaca i bosiljka
Sastojci:
4 čaše kisele pavlake
nekoliko grančica bosiljka
krastavac
2 struka vlašca
2 kašike maslinovog ulja
limun
so, biber
kockice leda
Priprema:
Krastavac isecite na tanke kolutiće, posolite i ostavite u činiji 10 minuta da pusti sok. Listiće bosiljka prstima
iscepkajte, stavite u manju posudu, dodajte maslinovo ulje, so, biber i limunov sok i snažno promešajte. Sipajte 6 kašika vode prethodno ohlađene u frižideru, kiselu pavlaku i sve zajedno mutite nekoliko minuta. Na kraju dodajte kolutiće dobro oceđenog krastavca i nekoliko kockica leda. Pospite iseckanim vlašcem i odmah servirajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
EM POPULARNA EM ZDRAVA Miso supa ponos i dika japanske kuhinje
Oduševiće vas ukus.
BOSANSKI KOTLIĆ IDEALAN ZA DANAS! Pripremite sastojke na vreme i sutra trk u prirodu
Preukusno je, videćete.
SUPA KOJA OČARAVA Obrok od krastavca je sve što će vam trebati pred prvomajski praznik
Spremite telo na tešku hranu.
ZAČINI SU GLAVNI U OVOM OBROKU Mongolska supa ni nalik našoj!
Oduševiće vas neobičan ukus.
POSNE LEPINJICE IZ TIGANJA Gotove za par minuta, a smažu se još brže, cela porodica će uživati
Neće vam trebati mnogo truda i, što je najvažnije, kuhinja neće biti zaprljana...
PILAV SA PEČURKAMA Savršen za one koji poste, ovom kremastom jelu nema mane
Po želji pospite listićima badema...
POTAŽ OD BUNDEVE ZA POST NA VODI Gotov za 25 minuta, a ukusan kao da ste ga kuvali nekoliko sati
Ukusan, jednostavan, bez merenja u gram
MIRIŠU NA DETINJSTVO Ovo su najbolje posne prženice, jedan sastojak im daje neodoljiv ukus
Poslužite tople uz ajvar, domaću posnu paštetu od kikirikija ili...
Komentari (0)