Popularne ZUDLE ILI REZANCI OD TIKVICA odlična su zamena za testeninu a s BELIM LUKOM su perfektna večera
Rezanci od tikvica su jednostavni za pripremu, ukusni i s malo kalorija.

Špageti od tikvica s belim lukom
Sastojci:
2 kašike maslinovog ulja
2 čena belog luka
2 srednje tikvice
2 kašike parmezana
so, biber po ukusu
Priprema:
Napravite rezance od tikvica. Zagrejte ulje u velikom tiganju na srednjoj vatri. Dodajte beli luk i dinstajte 30 sekundi. Dodajte rezance od tikvica i stavite u tiganj oko minut, samo da se zagreju i malo omekšaju, a zatim isključite vatru. Pospite ih rendanim parmezanom, posolite i pobiberite po ukusu. Još jednom ih promešajte u tiganju i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI MAJONEZ? Treba vam samo 5 minuta, a biće još ukusniji i zdraviji
Priprema je laka, a ukus neverovatan.

BANANA HLEB ZA PRAVE SLADOKUSCE Jedini recept koji će vam ikada trebati za ovaj slatkiš
Mekan i sočan, najbolje odmah stavite duplu meru.

CACIKI SALATA Po originalnom grčkom receptu, pravi se za 2 minuta i ide uz sve
Dodajte uz piletinu ili musaku.


SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.
Komentari (0)