Popularne ZUDLE ILI REZANCI OD TIKVICA odlična su zamena za testeninu a s BELIM LUKOM su perfektna večera
Rezanci od tikvica su jednostavni za pripremu, ukusni i s malo kalorija.
Špageti od tikvica s belim lukom
Sastojci:
2 kašike maslinovog ulja
2 čena belog luka
2 srednje tikvice
2 kašike parmezana
so, biber po ukusu
Priprema:
Napravite rezance od tikvica. Zagrejte ulje u velikom tiganju na srednjoj vatri. Dodajte beli luk i dinstajte 30 sekundi. Dodajte rezance od tikvica i stavite u tiganj oko minut, samo da se zagreju i malo omekšaju, a zatim isključite vatru. Pospite ih rendanim parmezanom, posolite i pobiberite po ukusu. Još jednom ih promešajte u tiganju i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
HLEB BEZ KVASCA Gotov je za oko pola sata, a mekan je kao duša
Ostavite da se potpuno ohladi na pre sečenja i serviranja...
POTAŽ OD BUNDEVE I ŠARGAREPE Nema boljeg jela tokom tmurnih i hladnih dana, s razlogom je klasik
Poslužite toplo i pospite pečenim semenkama bundeve
SALATA SA ŠAMPINJONIMA Brzinsko jelo bez koga se posna trpeza ne može zamisliti, spremite i oduševite goste
Kada se ohladi, vaša salata je spremna za serviranje...
ČILI BEZ MESA Posno jelo po ukusu cele porodice, garantovano će tražiti još
Poslužite sa listovima korijandera i kremom od avokada...
DOMAĆI HUMUS Posna trpeza nije kompletna bez ovog namaza, savršeno je kremast i ukusan
Služite uz peciva, povrće isečeno na trakice ili kao namaz na sendvič...
Komentari (0)