Popularne ZUDLE ILI REZANCI OD TIKVICA odlična su zamena za testeninu a s BELIM LUKOM su perfektna večera
Rezanci od tikvica su jednostavni za pripremu, ukusni i s malo kalorija.
Špageti od tikvica s belim lukom
Sastojci:
2 kašike maslinovog ulja
2 čena belog luka
2 srednje tikvice
2 kašike parmezana
so, biber po ukusu
Priprema:
Napravite rezance od tikvica. Zagrejte ulje u velikom tiganju na srednjoj vatri. Dodajte beli luk i dinstajte 30 sekundi. Dodajte rezance od tikvica i stavite u tiganj oko minut, samo da se zagreju i malo omekšaju, a zatim isključite vatru. Pospite ih rendanim parmezanom, posolite i pobiberite po ukusu. Još jednom ih promešajte u tiganju i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
VRUĆA MEKSIČKA KAFA Razbudiće vas očas posla, a tradicionalno se pije uveče
Uglavnom se dodaje sladoled od vanile, ali možete da zasladite ili aromatizujete po želji.
NAPRAVITE PRAVI DOMAĆI JOGURT: Potrebna su vam samo dva jednostavna sastojka, rezultat je neverovatan
Donosimo vam sjajan i jednostavan recept za domaći jogurt
VEČERA ZA 10 MINUTA Treba vam samo par tortilja i imaćete pravu gozbu
Ko kaže da je za kulinarski specijalitet neophodno provesti u kuhinji nekoliko sati, grdno se prevario.
CEO ŽIVOT POGREŠNO KUVATE PIRINAČ Samo ako ga ovako pripremite, biće kao iz restorana
Koliko vam se samo puta desilo da umesto rastresitog zrna, dobijete gnjecavu smesu?
VEGANSKA TORTA BUDI SVA ČULA Sa avokadom i čokoladom, poći će vam voda na usta
Sve se izblenda i prelije, nema pečenja, a oduševljava na prvi zalogaj.
Komentari (0)