NEMA BOLJE DOK JE NAPOLJE MINUS Sočna govedina i aromatične jabuke u GOVEĐEM GULAŠU
Ovaj goveđi gulaš od jabuka savršen je za hladne zimske dane. Ukusan gulaš pun mekane govedine, jabuka i začina topi se u ustima.

Goveđi gulaš s medom i jabukama
Sastojci:
600 g junećeg mesa
2 kašike ulja
1 kašika meda
1 kašika koncentrata paradajza
2 čena belog luka
1 lovorov list
500 ml goveđeg bujona
250 g crnog luka
3 šargarepe
400 g jabuka
sok od limuna
so, biber
Priprema:
Operite i osušite kockice mesa. Propržite ih na zagrejanom ulju da se napravi korica. Pomešajte med i koncentrat paradajza. Beli luk iseckajte sitno i dodajte mesu s lovorovim listom i bujonom. Kuvajte oko sat. Posolite i pobiberite. Crni luk i šargarepu očistite i iseckajte. Dodajte povrće u meso i kuvajte još 30 minuta. . Jabuke isecite na kocke i ubacite 15 minuta pred kraj kuvanja dodajte malo limunovog soka.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POSNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

DOMAĆA SUPA IZ BAKINE KUHINJE Posna, ukusna i puna vitamina, krepi organizam u trenu
Pravi se lako, a preukusna i zdrava.

SUTLIJAŠ Fenomenalan domaći desert koji budi nostalgiju, a cimet mu daje poseban šmek
Neodoljivi desert oduševiće vas na prvi zalogaj.

PREBRANAC PO BAKA MIRINOM RECEPTU Držaće vas dugo sitim, a raj za nepca
Jelo koje krepi organizam u trenu, obožavaćete ga.

KNEDLE SA ŠLJIVAMA Starinske i aromatične, a mekane kao duša
Starinski slatkiš kome nije moguće odoleti, za pravo uživanje.
Komentari (0)