NEMA BOLJE DOK JE NAPOLJE MINUS Sočna govedina i aromatične jabuke u GOVEĐEM GULAŠU
Ovaj goveđi gulaš od jabuka savršen je za hladne zimske dane. Ukusan gulaš pun mekane govedine, jabuka i začina topi se u ustima.
Goveđi gulaš s medom i jabukama
Sastojci:
600 g junećeg mesa
2 kašike ulja
1 kašika meda
1 kašika koncentrata paradajza
2 čena belog luka
1 lovorov list
500 ml goveđeg bujona
250 g crnog luka
3 šargarepe
400 g jabuka
sok od limuna
so, biber
Priprema:
Operite i osušite kockice mesa. Propržite ih na zagrejanom ulju da se napravi korica. Pomešajte med i koncentrat paradajza. Beli luk iseckajte sitno i dodajte mesu s lovorovim listom i bujonom. Kuvajte oko sat. Posolite i pobiberite. Crni luk i šargarepu očistite i iseckajte. Dodajte povrće u meso i kuvajte još 30 minuta. . Jabuke isecite na kocke i ubacite 15 minuta pred kraj kuvanja dodajte malo limunovog soka.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PRSTE DA POLIŽEŠ! Napravite goveđi gulaš po bakinom receptu
Recept je jedinstven.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)