NEPREVAZIĐENI PREBRANAC! Ipak, ovo je neka malo drugačije verzija - dopašće vam se
Svakako je ukusan.
![NEPREVAZIĐENI PREBRANAC! Ipak, ovo je neka malo drugačije verzija - dopašće vam se](/data/images/2023-03-14/48701_neprevazideni-prebranac-1240901329_f.jpg?timestamp=1678748400)
Neprevaziđeni prebranac
Sastojci:
500 g pasulja
500 g crnog luka
500 g domaće kobasice
1 šolja suncokretovog ulja
3 lista lovora
aleva paprika
so, biber
Priprema:
Pasulj uveče potopite u vodu pa ga ujutru procedite i stavite da se kuva. Tu prvu vodu prospite pa nalijte novu vodu, začinite i dodajte lovor. Kuvajte na laganoj vatri. Dok se kuva, ubacite kobasice koje ste prethodno prepolovili. Za to vreme isecite crni luk na šnite i propržite ga na ulju pa kad bude gotov, dodajte mu alevu papriku. U vatrostalnu tepsiju ili zemljanu posudu sipajte pasulj s kobasicom pa poređajte propržen luk pa novi red pasulja. Nalijte vodom u kojoj se pasulj kuvao i pecite oko 45 minuta na 200 stepeni ili dok se pasulj ne zapeče.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
![PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je](/data/images/2023-03-16/48933_shutterstock-82075339_f.jpg)
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
![pasta](/data/images/2023-03-14/48699_ukusna-pasta-1751143610_f.jpg)
ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
![kobasice](/data/images/2023-03-16/48931_sausages-g6ee9043fd-1280_f.jpg)
POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.
![NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!](/data/images/2023-03-16/48932_shutterstock-73011958_f.jpg)
NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.
![posna moskva šnit](/data/images/2025-02-15/114090_screenshot-2025-02-15-093703_f.png)
POSNA MOSKVA ŠNIT Omiljena beogradska torta u savršenom spoju sa voćem
Fenomenalna torta oduševiće i one izbirljive.
![gulaš](/data/images/2025-02-15/114093_screenshot-2025-02-15-100533_f.png)
SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.
![musaka](/data/images/2024-12-16/109022_musaka-shutter_f.jpg)
SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
![krilca iz rerne](/data/images/2024-09-09/99937_iz-rerne_f.jpg)
SLASNA KRILCA IZ RERNE Savršeno hrskava, a meso se lepi za prste
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
![makaronsi](/data/images/2025-02-13/113938_screenshot-2025-02-13-152947_f.png)
MAKARONSI Francuski kolačići zbog kojih ćete se osećati kao u Parizu, neponovljivog ukusa
Ukusa koji priča priče, najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)