NEPREVAZIĐENI PREBRANAC! Ipak, ovo je neka malo drugačije verzija - dopašće vam se
Svakako je ukusan.
Neprevaziđeni prebranac
Sastojci:
500 g pasulja
500 g crnog luka
500 g domaće kobasice
1 šolja suncokretovog ulja
3 lista lovora
aleva paprika
so, biber
Priprema:
Pasulj uveče potopite u vodu pa ga ujutru procedite i stavite da se kuva. Tu prvu vodu prospite pa nalijte novu vodu, začinite i dodajte lovor. Kuvajte na laganoj vatri. Dok se kuva, ubacite kobasice koje ste prethodno prepolovili. Za to vreme isecite crni luk na šnite i propržite ga na ulju pa kad bude gotov, dodajte mu alevu papriku. U vatrostalnu tepsiju ili zemljanu posudu sipajte pasulj s kobasicom pa poređajte propržen luk pa novi red pasulja. Nalijte vodom u kojoj se pasulj kuvao i pecite oko 45 minuta na 200 stepeni ili dok se pasulj ne zapeče.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.
NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)