BAKA STANKIN PREBRANAC Krepi organizam u trenu, po receptu starom 40 godina
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
Petak, 22. nov 2024.
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
Sočan i slasan, a ukućani će stajati u redu za još.
Slasno jelo ni malo ne zaostaje za mrsnom verzijom, a oduševiće i one izbirljive.
Slasno jelo ni malo ne zaostaje za mrsnom verzijom, a oduševiće i one izbirljive.
Lorber dodaje na aromi, ovakav do sada niste jeli.
Ovaj začinjeni obrok dugo će vas držati sitim, izuzetnog je ukusa i pogodan za ove hladne zimske dane.
Idealan za dane posta. A i dolazi vreme slava. Napravite prebranac po originalnom receptu
Donosimo vam ukusan recept za ovo jelo od pasulja u koji je dodata dimljena paprika koja mu daje poseban šmek.
Iz Bakine kuhinje stiže nam ideja za ručak kome ukućani neće moći da odole
Preukusan je kako god da probate.
Za pripremanje prebranca koristi se krupni beli pasulj “tetovac”, ali može poslužiti i druga sorta.
Može da se jede kao obrok, a možete ga poslužiti i kao prilog uz ribu.