Starinske hrskave OBLANDE SA ČOKOLADOM gotove za 10 minuta najlepše koje ste probali u životu
Kolač koji će da vas podseit na nedeljna popodneva, baku i deku..
Starinske oblande
Sastojci:
1 veliko pakovanje oblandi
5 dl mleka
500 g šećera
4 kašike brašna
1 jaje
100 g čokolade
250 g margarina
Priprema:
Zagrejte mleko i dodajte umućen šećer sa jajetom i brašnom, zatim čokoladu i na kraju margarin. Kuvajte sve sastojke zajedno oko 10 minuta. ohladiti fil. Ravnomerno filovati oblandu, ostaviti da se fil stegne.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)