PAELJA SA PILETINOM I KULENOM Špansko jelo koje osvaja na prvi zalogaj!
Špansko jelo paelja pravi se na razne načine, a ovaj recept je sličan našim jelima.

Sastojci:
600 g pirinča za rižoto
6 komada pilećih prsa
200 g kulena
200 g zelene boranije
20 čeri paradajza
2 glavice crnog luka
1 kašičica ljute mlevene paprike
1 kašika putera
2 l pilećeg bujona
1 crvena paprika
1 kašika seckanog peršuna
Priprema:
Kratko popržite iseckan kulen pa izvadite. U istom tiganju popržite iseckan luk dok omekša, dodajte mlevenu papriku i dinstajte još nekoliko minuta. Dodajte piletinu isečenu na kockice i pržite da omekša. Izvadite piletinu, dodajte puter i pirinač, pa ga kratko popržite. Dodajte bujon i kuvajte 15 minuta. Vratite kulen, piletinu i dodajte iseckanu papriku, čeri paradajz i boraniju. Stavite so i biber po ukusu i kuvajte da pirinači povrće omekšaju. Pospite peršunom i poslužite.

U SUSRET EKSPU Pre Beograda na svetskoj izložbi predsatvalja se Osaka, paviljoni za prve goste se otvaraju u nedelju

TERORISTI NOĆAS PRAVE HAOS U NOVOM SADU! Planiraju da blokiraju sve garaže GSP (VIDEO)
Matora uzvraća udarac Stefani: Neprestano prete tužbama, pa udarila Grujićevu na roditeljstvo, uplela i Munjeza: Nemate emociju prema detetu! (VIDEO)

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!
GDE TI JE PRSTEN: Matora i Stefani nastavile da iznose prljav veš iz njihovog odnosa, Jovana se obratila Ermini, a Grujićeva priznala šta i dalje čuva kod sebe (VIDEO)

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)