UBRZAJTE METABOLIZAM Preukusan napitak koji će vas razdrmati!
Sve sastojke sigurno volite.
Smuti za ubrzavanje metabolizma
Sastojci:
1/2 šoljice zelenog čaja
1/4 šoljice jogurta
1/4 šoljice ovsenih pahuljica
1/2 banane
1/2 šoljice bobičastog voća
Priprema:
Stavite sve sastojke u blender i dobro izmešajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ZA RAVAN STOMAK KAO DASKA Napitak koji čuda čini za vaše telo!
Ukusan je i možete ga svaki dan piti.
SPREMITE SE ZA MORE Ovaj napitak topi masne naslage oko stomaka
Ukusan je, a delotvoran.
POČNITE DAN DETOKS NAPITKOM Čudo u čaši koje topi masti
Čim ga spremite, odmah ga popijte, ne valja dugo da stoji.
MAGIČAN I KLASIČAN Preukusan punč od jaja ne morate piti samo za praznike
Napravite ga i u ove tople dane.
GERM KNEDLE SE TOPE U USTIMA U isto vreme greju i slade, prava zimska poslastica
Originalno dolaze iz Austrije, a prave se i u Bavarskoj i Češkoj. Veće od klasičnih knedli i različite po tome što se koristi kvasac za njihovu pripremu, omiljeni su desert u poznatim evropskim skijalištima u zimskim danima. U osnovnoj verziji prelivaju se otopljenim puterom, šećerom i makom, a neretko se dodaje i preliv od vanile. Sočne i mekane, uvek se služe tople.
Dodajte ovo umesto šunke i dobićete najbolju francusku salatu ikad: Svi kažu da je bolja od originala
Oni daju salati potpuno novu dimenziju – laganu, profinjenu i nežnu, sa blagom morskom notom koja se savršeno slaže sa prepoznatljivim sastojcima
BOSANSKI KLASIK KOJI NESTAJE IZ ŠERPE Napravite sogan-dolmu kao iz kafane
Luk ovde zamenjuje listove kupusa ili vinove loze, pa je jelo posebnog ukusa i izgleda
SPECIJALITET CRNOGORSKE KUHINJE Podgorički popeci, vrhunski užitak
Podgorički popeci su veoma poznato crnogorsko jelo, specijalitet crnogorske kuhinje
TURSKE PALAČINKE SE TOPE U USTIMA Pojedete ih ujutru i siti ste do večere
Gozleme potiču iz ruralnih delova Anadolije. Sam naziv vuče poreklo od reči goz, što znači oko ili mrlja, a označava tamne mrlje koje se pojavljuju na testu tokom pečenja, što je ono što testo čini karakterističnim. Prave se lako od jednostavnih namirnica koje ima svaka domaćica, a savršene su za doručak ili večeru. Podsećaju na picu ili deblje palačinke, a filuju se sa različitim nadevima: spanaćem, krompirom, sirom ili mlevenim mesom.
Komentari (0)