POSNE ĆUFTE OD PASULJA Sočno jelo po receptu sa Svete Gore, bićete oduševljeni
Nećete da primetite da nedostaje meso, a držaće vas dugo sitim.
Potrebno je
- 700 g belog pasulja
- 1 luk
- 1 glavicu belog luka
- 1 vezu peršuna
- 1-2 kašike začinske crvene paprike, biber, so, suvi začin
- 4 kašike prezle
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Skuvajte pasulj na tihoj vatri pa ga ocedite. Zatim ga ispasirajte i iseckajte luk. Dodajte beli pasulj, peršun i začine. Rukom oblikujte kuglice. Prodinstajte 4 veća praziluka, pa po njemu poređajte ćuftice. Zagrejte ulje pa dodajte začinsku papriku. Prelijte ćuftice. Pecite 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Bon appetit!
Možda vas zanima:
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
SLASNI PODVARAK SA MESOM Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
ŠPAGETE KARBONARA Recept Suzane Jovanović za najukusnije jelo, prste da poližete
Suzana Jovanović već decenijama živi u skladnom braku sa Sašom Popovićem, a njene muzičke hitove publika rado peva. Upravo su ove špagete karbonara omiljene u njenoj porodici, ali i svima koji su probali ovo fenomenalno jelo.
ŠARENI BUREK Sočan i preukusan, ovakav do sada niste jeli
Ukusan i sočan, prste da poližete.
OČISTITE JETRU NA JEDNOSTAVAN NAČIN Priprema je jednostavna, a zdravo je za ceo organizam
Potrebna vam je samo voda i još jedan sastojak, a odličan je čistač jetre.
ČIZBURGER Ni malo ne zaostaje za onim kupovnim, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Najbolje služite uz pomfrit kao prilog.
NEODOLJIVI SOJA SOS Aromatični umak koji savršeno ide sa piletinom i pirinčem, prste da poližete
Neodoljvi umak raspametiće sve koji ga budu probali.
PILETINA U SOSU Mekana, sočna i neodoljiva, prste da poližete
Najbolje služite uz kuvanu testeninu.
Komentari (0)