OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Svi volimo faširane šnicle i pravimo ih na klasičan načim, a jaja prezle ili stari hleb su, osim mesa, obavezni. E Turci to rade malo drugačije, a faširane šnicle su im toliko ukusne i sočne, da ćete ih uvek praviti kada ih jednom probate

Potrebno je
1 kg mlevenog junećeg mesa
1 kašičica bibera
1 kašičica ljute tucane paprike
1 kašičica slatke paprike
1 kašičica kumina
1 kašičica korijandera
1 kašika rendanog belog luka
1/2 šolje peršuna
1 crni luk
Priprema:
Isecakajte crni luk i stavite ga u vodu. U mleveno meso dodajte začine, beli luk, peršun i dobro promešajte. Procedite crni luk i dodajte ga u smesu sa mesom. Dobro sjedinite, pa rukama vadite i oblikujte loptice, a zatim ih pecite na zagrejanom ulju.

VRUĆE LEPINJE SA KAJMAKOM Pravi raj za nepca, ukućani će ih razgrabiti
Služite tople uz prilog po želji.

TORTA PTIČIJE MLEKO Kad je jednom probate volećete je zauvek
Dekorativno interesntna i neverovatno ukusna, savršena za sve bitne događaje.

SOČNA MUSAKA SA KUVANIM JAJIMA Jeftino jelo skupog ukusa koje će gurmani obožavati
Ukusna i drugačija, postaće vaše novo omiljeno jelo.

SOČNE PRŽENICE BEZ KAPI ULJA Osvajaju na prvi zalogaj, a gotove za 15 minuta
Sočne i slasne, a bez ulja.

KOMISBROT SA ŽELE BONBONAMA Ukusan desert koji će deca obožavati
Drugačiji i sladak, nema ko će mu odoleti,.
Komentari (0)